Paketi za kompanije

Biznis platforma Krojačeve škole za laku i temeljnu online obuku zaposlenih na brendiranoj platformi, pristup za HR uz praćenje progresa polaznika, gratis novi kursevi u okviru paketa, sertifikati, video lekcije na srpskom jeziku, pristup 24/7.

Probajte besplatno
it-kursevi
8.200 +pdv
Promo

IT kursevi

Kompletna obuka za web razvoj (dizajn, kodiranje, frontend, programiranje). Video lekcije, skripte, praktičan rad, testovi, rad na projektima.
Detaljnije

office
4.200 +pdv
Promo

MS Office

Kompletna obuka za praktično korišćenje programa MS Excel, Word i PowerPoint (svi nivoi) plus Excel praktične vežbe.
Detaljnije

soft-skills
8.400 +pdv
Promo

Poslovne veštine

Obuke za profesionalno i lično usavršavanje, najbolji izbor i za novozaposlene. Tehnike upravljanja vremenom, stresom i asertivnom komunikacijom.
Detaljnije

marketing
3.500 +pdv
Promo

MARKETING

Temeljno znanje za uspešan online marketinški nastup, korišćenje dostupnih alata, analiza podataka i primena u kampanjama.
Detaljnije

Šta dobijam kao pravno lice?

Značajne popuste i sigurno mesto za sticanje znanja. Biznis platforma za online učenje je razvijana prema predlozima kompanija i sadrži najpotrebnije za laku i temeljnu edukaciju zaposlenih i praćenje njihovog napretka.

Statistika

Svaka kompanija dobija HR pristup platformi za praćenje progresa zaposlenih (započeti i završeni kursevi, broj osvojenih bodova na testovima provere znanja, vreme pristupa), kao i preuzimanje izveštaja o napretku zaposlenih.

Brendiranje

Celokupno radno okruženje je brendirano znakom kompanije i zaposleni u svakom trenutku zna da se i dalje nalazi u poznatom i bliskom okruženju.

Gratis novi kursevi

Novi kursevi koji se objave u toku trajanja ugovora, biće uvršteni u pripadajući paket bez dodatnih troškova.

Pristup 24/7

Svi naši kursevi se već nalaze na platformi za učenje i učenik im može pristupati 24/7 (posle radnog vremena, za vreme radnog vremena, vikendom, praznicima...) Lekcije su video, a prate ih skripte, materijal za vežbanje, domaći zadaci, testovi i praktičan rad.

Podrška

Naša podrška brzo odgovara na upite svake vrste - od tehničkih pitanja do pitanja iz gradiva. Podrška je dostupna putem telefona, mejla, mesindžera, vajbera, forme za podršku sa platforme. Radnim danima i vikendom.

Sertifikati

Svi učenici nakon završenog kursa dobijaju sertifikate na srpskom i engleskom jeziku, koje mogu preuzeti u okviru svog naloga.

Zakup platforme

Ovo mesto može biti samo vaše! Uz našu podršku, platformu možete koristiti za vaše postojeće online kurseve, kao i za plasman novih kurseva. Naravno, tu su i HR pristup, brendiranje, sertifikati, testiranja, izveštaji...

Izrada kurseva po zahtevu

Krojačeva škola poseduje i kompletno opremljene studije za video i audio snimanja, produkciju i postprodukciju i know-how za izbor predavača, formiranje programa i realizaciju sadržajnog online kursa.

Sve je na jednom mestu

Bez lutanja. Pod našim krovom su timovi za produkciju kurseva, kao i za razvoj i unapređenje platforme. Odnosno, planeri, dizajneri, programeri, predavači, snimatelji, montažeri, scenaristi, šminkeri, kopirajteri...

Utisci učesnika

Više od 15 hiljada učenika svakodnevno stiče znanje na Krojačevoj platformi za online učenje. I preporučuju nas!