Podeli sa prijateljima

Škola lepog govora

EKSKLUZIVNA OBUKA! 1 na 1 sa Dušicom Mijatović i Slavicom Bebom Obradović. Za novinare, spikere, voditelje, poslovne ljude i prezentere, vlogere i YouTube-ere

 • Trajanje obuke

  8 nedelja / 16 časova
 • Tip obuke

  Individualna / 1 na 1
 • Praksa

  U studiju
 • Preselekcija

  Intervju pre upisa
 • Upisa

  15
Rezerviši

640€

Plaćanje do 3 rate

Dobar glas daleko se čuje!

EKSKLUZIVNA škola lepog govora koja će ti pomoći da komuniciraš kratko, jasno, slikovito i precizno! Dušica i Beba, dobro znana imena elektronske medijske scene u Srbiji i cenjeni predavači, naučiće te da govoriš pravilno i lepo, osposobiti za rad pred mikrofonom i TV kamerama i steći ćeš uverljivost i autoritativnost u svakom svom javnom nastupu.

Za koga je škola lepog govora?

Za poslovne ljude, za one koji pregovaraju ili prodaju, novinare, voditelje, prezentere i one koji žele to da postanu, advokate, političare, studente, đake, predavače i profesore, vlogere i YouTube-ere, za stidljive - za svakoga ko se bavi ili želi da se bavi javnim nastupom.

Pusti video

Termini za ovu obuku

Rezerviši mesto i počni da učiš

Klasa Škola lepog govora 02

Početak:
1. februar 2019.

Nastava se pohađa sledećim danima:
subota i nedelja

Vreme:
od 11 do 13 (2 školska časa sa pauzama od po 15 minuta)

Broj slobodnih mesta:
3

Rezerviši

Oblasti koje sadrži ova obuka

Obuka se sastoji iz više različitih kurseva kako bi stekla/o sveobuhvatno znanje i veštine.

Utisci

Kakvi su utisci učenika nakon završene obuke u Krojačevoj školi?
Da li su očekivanja ispunjena i kome preporučuju obuke?

Miljana Nešković

Miljana Nešković

Duca je profesionalac ogromne harizme i profesionalni uzor kakav se samo poželeti može. Ostavila je na mene prvi utisak kakav uglavnom ostavlja na sve.  Bilo je to kao da sam upoznala neku čarobnicu. "Ona govori kao anđeo, kao da nije sa ove planete", sećam se da sam nakon prvog časa zvala drugaricu sva uzbuđena. Logično, rad sa Ducom je bio apsolutna privilegija. Kao da je otkrivala boje mog glasa, jednu po jednu i objašnjavala mi kako da ih koristim. 

Zahvalna ću joj biti zauvek. U mom životu Duca Mijatović je bila i ostala osoba koja zna tajnu savršenstva, a bila je dovoljno nesebična da je sa mnom podeli, bez zadrške. <3

Miljana Nešković
Novinarka
Pisala za časopise i magazine Grazia, Esquire, Reminder, Playboy, Nedeljnik i urednica portala Nedeljnik.rs i izvršna urednica magazina Original) Članica je grupe „Novinarke protiv nasilja nad ženama“, oformljene na inicijativu Ujedinjenih nacija. Od 2016.godine profesionalno se bavi i odnosima s javnošću. Novinarka je i saradnica magazina „Lepota&Zdravlje“.

Ostali utisci

Korisnici koji su gledali ovaj kurs, gledali su i

Važno je da znaš da NIKAD nećeš plaćati duplo. To znači da online kurs plaćaš samo jednom i svaku narednu obuku koja sadrži taj kurs, plaćaš za toliko manje. A svaki kurs ostaje tvoj zauvek!

Samo 360 eur za najbržih 100!

Frontend (eng. front...
360€
4.9 (237 učenika)

Frontend developer

Frontend (eng. front end, front-end) developer kurs - nauči HTML, CSS, CSS Flexbox, Responsive, Boostrap 3, Bootstrap 4, SASS, JavaScript, AJAX, jQuery, Git, Github

4.9 (237 učenika)

Samo 192 eur za najbržih 100!

ČUVENI web dizajn...
192€
5 (272 učenika)

Web dizajn

ČUVENI web dizajn kurs - sada je online! Preko 90% naših učenika se bavi web dizajnom, o, da!

5 (272 učenika)

Predavači

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Dušica Mijatović

Dušica Mijatović

Predavač

Beba Obradović

Beba Obradović

Predavač