Podeli sa prijateljima

Kupovina po koracima

01.  KORAK – registracija

Na strani svakog kursa nalazi se oznaka "Upiši kurs" ili "Rezerviši". Klikom na oznaku prelazite na sledeći korak - registracija. 

Ukoliko ste već registrovani, možete se prijaviti klikom na oznaku ''Prijavi me''.

Ukoliko niste registrovani, možete se besplatno registrovati unosom Vaših podataka u formu kao i čekiranjem oznaka ''Nisam robot'' i ''Uslovi korišćenja''. 

Ispunite ponuđena polja potrebnim informacijama.

Klikom na oznaku ''Registruj se'' prelazite na stranicu koja Vas obaveštava o sledećem koraku, odnosno kako da aktivirate Vaš nalog.

Na Vaš mail ćete dobiti aktivaciono pismo koje treba da potvrdite klikom na oznaku ''Aktiviraj nalog''. Klikom na oznaku proces registracije je završen i možete nastaviti sa upisom kurseva kako besplatnih tako i onih koji se plaćaju.

Ukoliko niste dobili aktivacioni mail, proverite spam folder ili nas kontaktirajte.

Registracija je obavezna!

02.  KORAK – odabir kursa

Na strani svakog kursa nalazi se oznaka "Upiši kurs" ili "Rezerviši". Klikom na oznaku prelazite na sledeći korak - stranicu gde birate broj mesečnih rata (ukoliko kurs ima rate).

Možete upisati neograničen broj kurseva.

Kurseve možete na isti način kupiti i iz svoje liste želja.

U svakom trenutku, na strani moji kursevi možete videti koliko ste kurseva upisali i koja je njihova  cena*.

* cene na sajtu podložne su izmenama. 

03.  KORAK – Izbor rata

Na ovoj strani možete izabrati na koliko mesečnih rata (ukoliko kurs ima rate) želite da platite.

Ukoliko imate "Promo kod" upisujete isti u polje. Klikom na oznaku "Proveri" vršite proveru da li je kupon i dalje važeći. Ukoliko kupon nije važeći, kurs možete kupiti bez dodatnih popusta. 

Po izboru rata i unosom "Promo kod" - ukoliko ga posedujete, klikom na oznaku "Potvrdi" upisujete kurs, ali Vas ne zadužujemo novčano. 

Kurs je sada uspešno upisan.

Klikom na oznaku ''Računi'' ili ''Plati'' prelazite na sledeći korak odnosno plaćanje.

04.  KORAK – plaćanja

Na stranici plaćanja možete izabrati neki od upisanih kurseva i ratu koju želite da platite. Klikom na oznaku ''PLATI'' prelazite na plaćanje.

Proverite svoje podatke.

Ukoliko kupovinu i registraciju obavljate kao pravno lice potrebno je da označite „Pravno lice“.

Ako su svi podaci tačni, izaberite način plaćanja - odnosno ''Platna kartica'' ili ''Uplata na račun'' kliknite na oznaku ''Potvrdi''!

Uplata na račun

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, klikom na oznaku ''Potvrdi'' dobićete stranicu sa svim potrebnim podacima, takođe na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Krojačeva škola / Podaci za uplatu“. U samom mejlu prikazana je uplatnica sa sumom i podacima o računu na koji treba da izvršite uplatu. 

Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mestu na kom inače plaćate svoje račune, u pošti, banci i sl. (u ovom slučaju popunite uplatnicu na osnovu podataka koje ste dobili u potvrdi porudžbine).

Kurs će biti rezervisan 45 dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost kursa kao ni cenu.

Kurs će biti aktiviran po obaveštenja o izvršenoj uplati.

Plaćanje virmanom

Ukoliko ste pravno lice i pri kupovini ste odabrali ovu vrstu plaćanja, klikom na oznaku ''Potvrdi'' dobićete stranicu sa svim potrebnim podacima, takođe na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Krojačeva škola / Podaci za uplatu“. U samom mejlu prikazana je uplatnica sa sumom i podacima o računu na koji treba da izvršite uplatu. 

Potom će biti poslat i predračun na osnovu kog treba da izvršite uplatu.

Kurs će biti rezervisan 45 dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost kursa, kao ni cenu.

Kurs će biti aktiviran po obaveštenja o izvršenoj uplati.

Plaćenje karticom

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, pošto potvrdite kupovinu u 4. Koraku na našem sajtu, prelazite na stranicu za potvrdu podataka. Klikom na oznaku ''Potvrdi'' prelazite na stranicu za sigurno plaćanje Chip card a.d.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Chip card a.d. Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama Chip card a.d.. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na Vašu e-mail adresu stići će potvrda o plaćanju.