Podeli sa prijateljima

AJAX

AJAX online kurs - naučiš i upotrebiš. I nema baš neke veze sa Holandijom.

 • Način

  Online
 • Predavanja

  16 2h 12m 04s
 • Materijali

  3
 • Kvizovi

  4 22 pitanja
 • Zadaci

  1
 • Upisa

  8
Upiši kurs

100€

Plaćanje u jednoj rati

Lako i časkom nauči i koristi AJAX

Dobar, temeljan i praktičan kurs, sve što ti je potrebno da počneš da koristiš AJAX. Namenjen je onima koji znaju CSS, HTML i JavaScript. Zapravo, onima koji se bave razvojem web aplikacija i koji znaju koja je najveća korist AJAX-a (za korisnika): ušteda vremena.

AJAX (Asynchronous JavaScript and XML) je način na koji komuniciramo sa web serverom, primamo i šaljemo podatke, a bez ponovnog učitavanja cele stranice.

Danilo će ti jasno i razumljivo objasniti kako, šta i zašto ti je sve to potrebno, na koji način da primeniš u radu i zašto AJAX mora biti stavka u tvom CV-u.

Pusti video

Nauči online

Online učenje omogućava vremensku fleksibilnost u sticanju znanja. Ovakav vid učenja odgovara svima koji nisu u prilici da fizički prisustvuju nastavi u našoj školi, onima koji su zaposleni i kojima više odgovara lični kontakt sa predavačima. Umesto fiksiranog rasporeda predavanja u učionici, online nastavu možete pratiti sopstvenim tempom i u skladu sa tim nadoknađivati propušteno gradivo.

nauči online

Program kursa po danima

Kurs se sastoji iz više različitih oblasti kako bi stekla/o sveobuhvatno znanje i veštine.

Dan 2 - Preuzimanje podataka i lokalni server 32m 56s

Broj lekcija: 4

Dan 3 - jQuery AJAX 44m 34s

Broj lekcija: 4

Dan 4 - Slanje podataka 26m 12s

Broj lekcija: 4

Utisci

Kakvi su utisci učenika nakon završene obuke u Krojačevoj školi?
Da li su očekivanja ispunjena i kome preporučuju obuke?

Bojana Tomasevic Drazic

Bojana Tomasevic Drazic

Izuzetno dobro osmišljen online materijal. Vrsni predavači koji vas pedagoški uvode u materiju i najkomplikovanije koncepte vam veoma jasno i sa lakoćom predstavljaju. Upravo ovo u odnosu na često komplikovane i konfuzne tutorijale čini razliku između pravog znanja, kakvo predavači u Krojačevoj školi poseduju, i poluznanja sa kojim se često srećemo. Najiskrenija preporuka svakome ko zaista želi da razume i savlada materiju.

Ostali utisci

Predavači

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Danilo Vešović

Danilo Vešović

Predavač (JavaScript)