Podeli sa prijateljima

Veliki prasak - početak svega!

HTML, CSS, CSS Flexbox, Responsive, Bootstrap, SASS, rad sa serverima - 20 sati video lekcija i počinješ osvajanje weba

 • Kursevi

  8
 • Video lekcija

  120 22h 7m 49s
 • Materijali

  29
 • Kvizovi

  15 91 pitanja
 • Zadaci

  7
 • Upisa

  205
4.9 (205 učenika)
Upiši obuku

150€ 120€

Plaćanje do 3 rate

Nauči HTML, CSS, CSS Flexbox, Responsive/Bootstrap, SASS!

Iako neki osporavaju da se Veliki prasak ikada desio, u webu se zna šta je početak svega i odakle se kreće.

Ako planiraš da se baviš web razvojem (web dizajn, frontend, full stack, programiranje) temelj znanja mora biti jak. Sve počinje od HTML-a, zatim je potrebno da savladaš CSS, pa onda odlučiš na koju stranu ćeš dalje. Mi smo tome dodali i Responsive/Bootstrap kurs kako bismo ti olakšali potragu za zanimanjem kojim se možeš baviti. Da bi priča bila zaokružena, dodali smo i kurs Serveri - Domain, Hosting, cPanel, SASS i Praktičan rad (from Design to Code).

VAŽNO! Svako malo u obuke dodajemo nove kurseve i njih NE DOPLAĆUJEŠ!

Ne postoji opšte prihvaćen naziv zanimanja za one koji znaju HTML, CSS, CSS Flexbox, Responsive/Bootstrap, SASS (najbliže istini je web koder), ali je gotovo svaka firma u stalnoj potrazi za saradnicima koji rade kodiranje gotovih dizajn rešenja iz PSD, PNG fajlova.

POČETAK SVEGA je upravo ova obuka. I cena paketa je niža od pojedinačne regularne cene kurseva.


Važno je da znaš da NIKADA NEĆEŠ PLAĆATI DUPLO!

To znači da ako posle ovog kursa upišeš FRONTEND online kurs, njegova cena se umanjuje za plaćenu cenu Velikog praska! Ili ovaj primer: ako si već kupio HTML, plaćena cena se odbija od Velikog praska ili Frontend online obuke.

Dokupljuješ, ne plaćaš duplo!

Pusti video

Kursevi koje sadrži ova obuka

Obuka se sastoji iz više različitih oblasti kako bi stekla/o sveobuhvatno znanje i veštine.

Utisci

Kakvi su utisci učenika nakon završene obuke u Krojačevoj školi?
Da li su očekivanja ispunjena i kome preporučuju obuke?

Male icon

Aleksandar Markovic

Utisci su fenomenalni. Stvarno ne bih imao nikakvih primedbi. Mislim da je ovo definitivno najbolja online obuka iz ove oblasti koja se može pronaći na internetu, nevezano za jezik na kojem se predaje. Gradivo savršeno organizovano. Ništa ne ostaje neobjašnjeno, ništa se ne preskače. Svaki novi termin koji se upotrebi u predavanju se i objasni, što ja mislim da postoji samo kod vas u školi. Obuka ne zahteva predznanje, a opet se na polaznika prenese toliko znanja, da je na kraju i sam polaznik svestan šta je dobio ovom obukom. Ne treba nikakva potvrda sa strane, polaznik na kraju i sam vidi šta je znao da uradi/napravi pre početka obuke, a šta zna nakon obuke. Naravno, potrebna je i želja za učenjem sa polaznikove strane, jer ne može niko na silu da nam ubaci znanje. Sve pohvale stvarno, uradili ste izuzetnu stvar.

Ostali utisci

Predavači

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Marko Đorđević

Marko Đorđević

Predavač (Web dizajn)

Danilo Vešović

Danilo Vešović

Predavač (JavaScript)

Bojan Bates

Bojan Bates

Predavač (Web dizajn)