Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Ana Jovanović

Ana Jovanović

Dir. Krojačeve škole. Predavač

Rođena u Beogradu i kao stipendista grada diplomirala na Učiteljskom fakultetu. Pre osnivanja Krojača radila je u Turstičkoj organizaciji Beograda (sektor za marketing), Senat – agenciji za politički marketing (PR menadžer), Turističkoj organizaciji Srbije (savetnik za promociju) i u firmi Komshe (direktor marketinga).

Od 2006. godine je izvršni direktor firme Krojač, a od 2010. godine direktor Krojačeve škole. Svrstana je u 10 najuspešnijih mladih preduzetnika grada Beograda 2008, dobitnica je priznanja Cvet uspeha za ženu zmaja 2009 i dodeljena joj je nagrada Biznis dama Srbije 2010.

Držala je predavanja, treninge, radionice, seminare na temu marketinga, PR-a, brendiranja, uspešnog tržišnog nastupa, poslovnog osamostaljivanja, promocije i uspešne prodaje. Autor je stručnih tekstova iz oblasti marketinga i web nastupa. Autor je projekta za promociju i plasman suvenirske ponude Srbije, prve domaće internet suvenirnice www.SuveniriSrbije.com, u čijem sastavu posluje i besplatan informativni centar za proizvođače suvenira i stare zanatlije – prvi ovog tipa u regionu. Inicijator je osnivanja i predsednik sekcije web dizajn firmi u okviru IT Udruženja Privredne komore Beograda. Konsultant SNV, holandske vladine organizacije, za primenu koncepta Suvenira Srbije na područje Crne Gore.

Realizator je koncepta rada Krojačeve škole web dizajna, kao i celokupnog tržišnog nastupa i promotivnih aktivnosti.

Anini kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.