Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Ana Jovanović

Ana Jovanović

Direktor, osnivač

Nemojte se iznenaditi ako vas Ana pozove, odgovori na mejl, poruku preko društvenih mreža i to u pola noći, za vreme praznika. Iako se u Krojaču zna ko je za šta zadužen, ona zna koliko je važna komunikacija sa učenicima, najlepše od svega je što u tome uživa!

Smatra da je to jedan od načina da se usluga uvek podiže na viši nivo, a neposrednost, razumevanje i prisnost su ono što je odlikuje Anu i celu Krojačevu školu.

Autor je knjige za decu "Mamine priče" (www.mamineprice.rs)

Rođena u Beogradu i kao stipendista grada diplomirala na Učiteljskom fakultetu. Pre osnivanja Krojača radila je u Turstičkoj organizaciji Beograda (sektor za marketing), Senat – agenciji za politički marketing (PR menadžer), Turističkoj organizaciji Srbije (savetnik za promociju) i u firmi Komshe (direktor marketinga).

Od 2006. godine je izvršni direktor firme Krojač, a od 2010. godine direktor Krojačeve škole. Svrstana je u 10 najuspešnijih mladih preduzetnika grada Beograda 2008, dobitnica je priznanja Cvet uspeha za ženu zmaja 2009 i dodeljena joj je nagrada Biznis dama Srbije 2010.

Držala je predavanja, treninge, radionice, seminare na temu marketinga, PR-a, brendiranja, uspešnog tržišnog nastupa, poslovnog osamostaljivanja, promocije i uspešne prodaje. Autor je stručnih tekstova iz oblasti marketinga i web nastupa. Autor je projekta za promociju i plasman suvenirske ponude Srbije, prve domaće internet suvenirnice www.SuveniriSrbije.com, u čijem sastavu posluje i besplatan informativni centar za proizvođače suvenira i stare zanatlije – prvi ovog tipa u regionu. Inicijator je osnivanja i predsednik sekcije web dizajn firmi u okviru IT Udruženja Privredne komore Beograda. Konsultant SNV, holandske vladine organizacije, za primenu koncepta Suvenira Srbije na područje Crne Gore.

Realizator je koncepta rada Krojačeve škole web dizajna, kao i celokupnog tržišnog nastupa i promotivnih aktivnosti.

Anini kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Samo 168 eur za najbržih 100!

ČUVENI web dizajn...
168€
5 (1390 učenika)

Web dizajn

ČUVENI web dizajn kurs - sada je online! Ne treba ti predznanje. Dizajniraj, kodiraj i podigni web sajt!

5 (1390 učenika)

Samo 315 eur za najbržih 100!

Sve što ti je...
315€
4.9 (777 učenika)

Frontend developer

Sve što ti je potrebno da postaneš odličan frontend developer! Uvek traženo zanimanje! Plaćanje do 4 mesečne rate!

4.9 (777 učenika)