Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Ana Jovanović

Ana Jovanović

Direktor, osnivač

Rođena u Beogradu i kao stipendista grada diplomirala na Učiteljskom fakultetu. Pre osnivanja Krojača radila je u Turstičkoj organizaciji Beograda (sektor za marketing), Senat – agenciji za politički marketing (PR menadžer), Turističkoj organizaciji Srbije (savetnik za promociju) i u firmi Komshe (direktor marketinga).

Od 2006. godine je izvršni direktor firme Krojač, a od 2010. godine direktor Krojačeve škole. Svrstana je u 10 najuspešnijih mladih preduzetnika grada Beograda 2008, dobitnica je priznanja Cvet uspeha za ženu zmaja 2009 i dodeljena joj je nagrada Biznis dama Srbije 2010.

Držala je predavanja, treninge, radionice, seminare na temu marketinga, PR-a, brendiranja, uspešnog tržišnog nastupa, poslovnog osamostaljivanja, promocije i uspešne prodaje. Autor je stručnih tekstova iz oblasti marketinga i web nastupa. Autor je projekta za promociju i plasman suvenirske ponude Srbije, prve domaće internet suvenirnice www.SuveniriSrbije.com, u čijem sastavu posluje i besplatan informativni centar za proizvođače suvenira i stare zanatlije – prvi ovog tipa u regionu. Inicijator je osnivanja i predsednik sekcije web dizajn firmi u okviru IT Udruženja Privredne komore Beograda. Konsultant SNV, holandske vladine organizacije, za primenu koncepta Suvenira Srbije na područje Crne Gore.

Realizator je koncepta rada Krojačeve škole web dizajna, kao i celokupnog tržišnog nastupa i promotivnih aktivnosti.

Anini kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Samo 192 eur za najbržih 100!

ČUVENI web dizajn...
192€
5 (272 učenika)

Web dizajn

ČUVENI web dizajn kurs - sada je online! Preko 90% naših učenika se bavi web dizajnom, o, da!

5 (272 učenika)

Samo 360 eur za najbržih 100!

Frontend (eng. front...
360€
4.9 (237 učenika)

Frontend developer

Frontend (eng. front end, front-end) developer kurs - nauči HTML, CSS, CSS Flexbox, Responsive, Boostrap 3, Bootstrap 4, SASS, JavaScript, AJAX, jQuery, Git, Github

4.9 (237 učenika)