Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Ilija Subašić

Ilija Subašić

Ilija Subašić je edukator, ima doktorat iz informatike sa Univerziteta u Luvenu, Belgija, na temama obrada prirodnog teksta.

Preko 15 godina svakodnevno radi na data science problemima u realnim sistemima. Oblasti intersovanja su mu obrada prirodnog jezika (NLP), pretraživnje dokumenta, social media mining.

Poseduje iskustvo u nekim od najboljih londonskih startup kompanija, i predavač je na nekoliko data science kampova.


- INSPIRAHUB -

InspiraHub je centar za coworking, preduzetnišvo i zajednice u Subotici. Nastao je 2017. godine inicijativom Inspira Grupe i od tada radi na jačanju lokalnih zajednica, širenju ideja, razmeni znanja i iskustava u preduzetništvu, IT-u i primeni novih tehnologija.

Tokom godina, organizovali su brojne kurseve, edukativne događaje, seminare, networking dešavanja, konferencije i susrete. Jedna od tema kojoj daju veliki značaj je Data Science i Machine Learning, gde već nekoliko godina uspešno organizuju obuke, kao i Machine Learning konferneciju, jednu od vodećih konferencija u ovoj oblasti u Srbiji.

Više informacija: www.inspirahub.rs

Ilijaovi kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Samo 280 eur za najbržih 100!

InspiraHub...
280€
5 (36 učenika)

Data Science

InspiraHub predstavlja: Uvod u Data Science, čudesan svet statistike,...