Podeli sa prijateljima

  • Java Script 03
Grupna slika Java Script 03

Programiranje

JANUAR 29, 2018

Java Script 03

Mijo Anđić

Želim da preporučim Krojačevu školu zato što nije laka, ali će vas za kratko vreme osposobiti da vladate materijom i dalje se usavršavate samostalno. Moj Profil
Dejan Markovic

Dejan Markovic

Škola je dobra, za tri meseca zaista mnogo toga može da se nauči.
Filip Mihalic

Filip Mihalic

Obuka koja zahteva dosta posvećenosti, ali koja isto toliko i nagrađuje. Izuzetno sam zadovoljan stečenim znanjem i radom na projektima, profesionalnošću i posvećenošću predavača.
Darko Vrška

Darko Vrška

Odvojiti vreme koje je potrebno za obuku, maksimalno se posvetiti školi i rezultati neće izostati sigurno, pošto ovako dobre ljude retko upoznajete. Stvarno se trude da nauče polaznike i maksimalno vam se posvećuju. Jednom rečju - velika porodica, čast mi je što sam postao deo nje.
Aleksandar Spasov

Aleksandar Spasov

Poslednja tri meseca su bili jedni od najzanimljivijih ikada. Učiti o tako moćnim alatima, ne može  da ne nadahne čoveka. Zaista sam se osećao kao deo Krojačevog tima, prijatelj ostalim učenicima i zaposlenima. Posvećenost predavača i želja da svaki učenik usvoji kompleksnosti programiranja je za svaku pohvalu.
Vladimir Mrdaković

Vladimir Mrdaković

Dobro koncipirana i realizovana obuka za sve koji žele brzo da savladaju neke od ponuđenih oblasti. Da bi se obuka savladala, potrebno je vremena i mimo obuke. Sve u svemu, rado ću preporučiti svima koji su zainteresovani da se upuste u IT vode. Nastavite sa ovakvim radom!
Nikola Lucin

Nikola Lucin

Kvalitetna nastava i dobri predavači, jak tempo, ali visok nivo znanja koji se stiče tokom pohađanja. 
Dejan Petkovic

Dejan Petkovic

Ozbiljna, sigurna i prava škola za pravi početak vaše karijere. 
Sanja Drobac

Sanja Drobac

Mislim da je dovoljno reći da je ovo druga obuka koju sam uspešno završila u Krojačevoj školi. Savršeni su! Odlična predavanja, nije moguće da se ne nauči.
  • Web 42
Grupna slika Web 42

Web dizajn

DECEMBAR 15, 2017

Web 42

Sanja Vučetić

Sanja Vučetić

Odlična atmosfera u školi, sjajan odnosu između "klasića", kao i između nas i predavača. Količina naučenog zavisi i od učenika, a ovde ćete naučiti sigurno. Slušajte predavanja, vežbajte van škole i vremenom će doći na svoje. 
Miroslav Đuričić

Miroslav Đuričić

Ova škola je bila raj za mene. Sve sam zavoleo i često ću vas posećivati.
Jovana Nedeljkovic

Jovana Nedeljkovic

Škola koja ti omogućuje da dobiješ znanje iz oblasti dizajna i kodiranja, nakon koje ćeš znati šta je ono što ti najviše odgovara za dalje usavršavanje.
Milena Momcilovic

Milena Momcilovic

Krojačeva škola je pravo mesto za one koji vole da uče kroz druženje, a istovremeno žele da steknu znanje. Iz škole ćete izaći sa znanjem sigurno, ali i sa novim prijateljima.
Aleksandar Mićić

Aleksandar Mićić

Sjajno iskustvo, odlična osnova kao uvod u svet web dizajna. Sjajan odnos predavača i polaznika. Definitivno bih preporučio svakom ko želi da se bavi ovim poslom da dođe u Krojačevu školu.
Kristina Lalovic

Kristina Lalovic

Svima koji su zainteresovani da zakorače u svet web dizajna bih toplo preporučila ovu obuku. Ne mogu se odmah očekivati izvanredni rezultati po završtku, ali uz rad i vežbu, sigurna sam da bi i svaki perfekcionista bio zadovoljan naučenim znanjima i umećem. Odlična vrata za svet web dizajna. Sve pohvale!
  • Web 41
Grupna slika Web 41

Web dizajn

DECEMBAR 8, 2017

Web 41

Stefan Dubajić

Stefan Dubajić

U svakom smislu - kvalitetno provedenih 11 nedelja. Na prvom mestu je kvalitet ljudi, okruženje puno pozitivne energije i posvećenost predavača - Marka i Bokija. Zaista predivno mesto.
Dusan Djordjevic

Dusan Djordjevic

Uz opuštenu atmosferu, uspeli smo da savladamo najteže delove obuke. Pohvale strpljivim predavačima i načinu predavanja.

Marina Simić

Krojačeva škola je mesto gde će svako naći ponešto za svoje interesovanje, u smislu web dizajna ili kodiranja. Prijatna atmosfera i dobro radno okruženje. Dođite i proverite sami! Moj Profil
Andrija Matovic

Andrija Matovic

Pevajući u d - molu, upisah ja Krojačevu školu.

Negde na pola puta, škola mi postade crna rupa.

Kod se svaki dan piše, nit mi smrdi nit miriše.

U glavi beše promaja, dok ne shvatih ko sam ja.

Odlučih da umesto u kriptu, uđem ja u Java Skriptu.:)

Katarina Makitan

Katarina Makitan

U petak sam odlučila da upišem web dizajn, već u ponedeljak sam bila okružena novim kolegama i slušala Bokija. Ovo je jedna od najboljih odluka do sada. Radovala sam se svakom dolasku, čak i kada je bilo teško. Iskreno, upisala bih još jedan kurs samo da još malo posedim ovde. You rock!

Lana Jović

Ukoliko želite da naučite web dizajn, da se družite, smejete, dobrodošli u Krojačevu školu. Steći ćete dovoljno znanja da postanete dobar web dizajner koji će sam krojiti svoju budućnost. Preporučujem prvu klupu za sedenje. :) Moj Profil
  • Frontend 1
Grupna slika Frontend 1

Programiranje

NOVEMBAR 6, 2017

Frontend 1

Milos Cukic

Milos Cukic

Atmosfera u školi je super, predavači takođe. Bombone vrhunske. :)
Dejan Petkovic

Dejan Petkovic

Jako prijatno okruženje u školi, uz predavače koji su 100% posvećeni da prenesu svoje znanje, plus naše potuno zalaganje čine kandidate spremnim da samostalno funkcionišu u IT industriji.
Armin Bušatlić

Armin Bušatlić

Vrlo ozbiljno koncipiran program za prenošenje znanja iz oblasti frontend programiranja. Neophodan je i predan rad da bi se postigao željeni rezultat. 
Vuk Todorić

Vuk Todorić

Moja preporuka budućim polaznicima je da ne čekaju i da se upišu na neki od kurseva Krojačeve škole. U školi koja ima kvalitetne predavače, za kratko vreme mogu da ih obuče i usmere na usavršavanje svojih veština u oblastima za koje se opredele. Ne gubite vreme i rezervišite termin što pre!
Dragan Toma

Dragan Toma

Znanje stičete i kroz praktične primere. Ulazite u svet programiranja sa osmehom.
Marlena Mladenović

Marlena Mladenović

Prijatna atmosfera i ljudi koji umeju da prenesu znanje. 
Sanja Drobac

Sanja Drobac

Škola u kojoj može dosta da se nauči. Predavači su uvek spremni da odgovore na svako naše pitanje i uvek se trude da prenesu što više znanja. Atmosfera je uvek pozitivna, svi su nasmejani.
  • WP 12
Grupna slika WP 12

WordPress

OKTOBAR 31, 2017

WP 12

Miroslav Kovačev

Sve pohvale za Krojačevu školu koju svima preporučujem. Uz dobru atmosferu i sjajne predavače, ovo je zaista škola u kojoj se nauči. Moj Profil

Katarina Divjak

Miloš Cvejić je tačan i temeljan i pokazao je veliku želju da nam prenese svoja znanja i iskustva. Krojačevu školu bih preporučila svima koji žele da uđu u svet web programiranja. Ovde ćete steći i znanje i prijatelje.  Moj Profil
Marko Macesic

Marko Macesic

Nakon završene obuke za web dizajnera u Krojačevoj školi, WordPress obuka je došla kao šlag na tortu.

Mina Horvat

Vrlo strpljiv, detaljan i deskriptivan predavač. Krojačeva škola je idealno mesto na kome konačno, zaista možete učiti ono što vas zanima i što volite. Sjajni predavači i divna atmosfera su dodatni podsticaj i motivacija. Njihova podrška ne prestaje sa završetkom obuke, već su tu za vas apsolutno uvek. Moj Profil
Nenad Kos

Nenad Kos

Svakome bih preporučio da upiše WordPress obuku. Stečeno znanje u relativno kratkom vremenu je odlično, a atmosfera veoma pozitivna i prikladna za rad.
  • WP 11
Grupna slika WP 11

WordPress

JUL 11, 2017

WP 11

Katarina Kopčok

Za dve nedelje se mnogo toga pređe, puno informacija, ali uz dobrog predavača koji je voljan sve da nam prenese je sve moguće. Svima koji žele da se upuste u WordPress svet preporučujem Krojačevu školu i Miloša, jer će uz dobru atmosferu prebroditi sve teškoće i naučiti mnogo. Moj Profil
Nevena Perišić

Nevena Perišić

Još jedno divno druženje u Krojačevoj školi. Odličan kurs za sve one koji žele da uplove u svet WordPressa -a i steknu dovoljno znanja da dalje putovanje nastave sami.
Maša Mirković

Maša Mirković

Krojačeva škola je ispunila sva moja očekivanja. Koncept predavanja, kursa, kao i predavač su ono što će me verovatno opet vratiti ovde. Interesantno i izuzetno korisno.
  • Web 40
Grupna slika Web 40

Web dizajn

JUL 10, 2017

Web 40

Marko Macesic

Marko Macesic

Iz Krojačeve škole sam izašao sa jako lepim iskustvima i jako sam zadovoljan znanjem koje sam u njoj stekao. Svakome ko želi kvalitetno predavanje i posvećen rad, preporučujem ovu školu. Predavači su uporni i strpljivi. Ovde se stvarno nauči.
Marijana Ćirković

Marijana Ćirković

Moja očekivanja od Krojačeve škole i samog kursa su nadmašena na svim poljima - za kratko vreme sam naučila dosta konkretnih i korisnih stvari i dobila dobar osnov za dalje učenje i napredovanje na polju web dizajna. Nije bilo lako, ali pomoglo je to što sam upoznala divne ljude među predavačima, zaposlenima i kolegama iz klase sa kojima je bilo uživanje učiti i raditi.
Iva Milošević

Iva Milošević

Krojačeva škola je odlično mesto gde možete steći znanje o web dizajnu, ali bez ličnog angažovanja, mnogo rada i truda, nema ni uspeha. Svi u školi su divni, ljubazni i izlaze u susret svim našim potrebama.

Aleksandra Rogovic

Vrlo sam zadovoljna stečenim znanjem. Predavači su zaista posebni i stručni u svojim oblastima. Svaki provedeni dan ovde u školi je bio poseban. Atmosfera i druženje je zaista za pohvalu. Poruka budućim polaznicima : Upišite Krojačevu školu, unapredite svoje znanje. Ovde ćete steći i dobre prijatelje i uživati u svakom danu provedenom u školi. Moj Profil
Vladan Peruničić

Vladan Peruničić

Meni su preporučili ovu školu i preporuka je bila odlična. Pohvala celoj ekipi a posebno hvala dvojici mladih predavača Marku i Bojanu, na uloženom trudu i strpljenju. Kao što su meni preporučili školu, tako ću je i ja drugima preporučiti.
Cvetan Aleksić

Cvetan Aleksić

Škola je više nego odlična. Nastava je odlično koncipirana, mislim da je svako ko se potrudi može savladati, bilo da je početnik ili već ima neko predznanje. Drago mi je što sam bio učenik Krojačeve škole, bilo je to jedno prelepo iskustvo.
Petar Dubljevic

Petar Dubljevic

Ko hoće da nauči skoro sve o HTML - u i CSS - u, ovde to može naučiti u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi. Odlični predavači, dobar, mada izazovan program i praktična nastava koja daje veštine za budući rad u web dizajnu. Jednom rečju - Krojač.
Goran Ivošević

Goran Ivošević

Škola je sistematična i iznad svega profesionalna. Obuka je intenzivna, tako da nema mesta onima koji nisu i dušom i srcem u ovom poslu. Krojačev tim je za svaku pohvalu. Ana i Svetomir veliki profesionalci i majstori svog zanata, Dejana uvek prijatna i nasmejana, Marko i Bojan uvek tu da pokažu, razjasne i upute kad je najteže. Ukratko - hvala Krojač!