Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Ivana Jančić

Ivana Jančić

Izvršni direktor

Stigao nam je najširi osmeh! Ivana se pridružila Krojačevoj školi i njena energija nam je dala warp ubrzanje. Izdržaćemo, a sa njom ćemo stići do kraja univerzuma! U to smo sigurni.

Kakva je Ivana?
Relacije sa ljudima su joj najbitnije. Ljubav i vera u ono što radi i sa kim radi su must. Nedavno je pronašla poziv koji objedinjuje njenu viziju i svrhu.

Sedam godina je radila u Infostudu gradeći drugarski odnos sa klijentima. Vodila je interne i regionalne projekte iz oblasti zapošljavanja i employer brandinga. Zahvalna je Infostudu što ju je izgradio u disciplinovanu, odgovornu, posvećenu i efikasnu osobu.

Sledeći korak je bio Tim Centar gde je uronila u konsultantske vode i bila odgovorna za prodajnu i marketing strategiju. U ovim vodama je plivala četiri godine i zahvalna je što je za to vreme vodila i organizovala razne projekte koji su podržali njenu viziju. Bila je deo tima kome su najvažniji timski rad i razvoj drugih kroz prenošenje znanja o liderskim veštinama, komunikaciji, upravljanju stresom, motivaciji...

Iskustvo koje je već imala upotpunila je prodajnim edukacijama i “Treningom za trenere” čime je stekla znanje za realizaciju prodajnih treninga.

Svakodnevno se razvija na polju digitalnog marketinga i time dobija jednu celinu i lično zadovoljstvo na polju razvoja.

Krojač je prepoznao njenu strast i sada je deo sjajnog tima koji radi na razvoju b2b platforme. Zna da je kontinurani razvoj ključan za uspeh svake kompanije i svakog pojedinca. Njena želja je da doprinese da nam najveći stručnjaci u regionu prenose znanja na klik. Ovim je došla do svoje svrhe – želi da se svi razvijamo, inspirišemo jedni druge i time učinimo ovaj svet boljim.

Za Ivanu je najveća sreća bezgranično davanje ljubavi prijateljima i porodici. Zaljubljenik je u putovanja, prirodu, planine i ogroman je zavisnik od adrenalina. Večiti borac za pravdu sa saznanjem gde treba povući granice.