Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Ksenija Stanković

Ksenija Stanković

Predavač (vaspitanje)

Psihologiju završila na Filozofskom fakultetu i nastavila sa psihoterapijskom edukacijom na ICTA institutu (Internacionalni centar za Transakcionu analizu). Zagovornik je ideje da bez volje i oslobođene svesti ne možemo napraviti autentičnu promenu koja donosi pozitivan rezultat. Kroz lični razvoj teži da bude podrška ljudima prilikom osvešćivanja kapaciteta i razvoja potencijala ličnosti. Veruje da granice mogućnosti možemo pomeriti uz motivaciju i međusobnu saradnju. Kroz učenje, kao interaktivan proces, fokus stavlja na funkcionalna znanja koja su korisna i primenljiva u svakodnevnim izazovnim situacijama.
Osim psihoterapije, sfere interesovanja su joj treninzi mekih veština, pedagoška psihologija i primena psihologije u radu sa organizacijama.

  • Psiholog
  • Psihoterapeut pod supervizijom

Ksenijini kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.