Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Lidija Miljković

Lidija Miljković

Lidija Miljković, kao autor ovog koncepta, više od 15 godina je u HR-u. Počela od operativnih poslova i napredovala na strateška radna mesta. Najveće rezultate i ciljeve koje je ostvarila za organizacije:

1) povećanja zadovoljstva zaposlenih za 30%, isključivo akcijama kroz HR poziciju, za manje od 8 mesece;
2) izgradnja mosta poverenja i komunikacije između tri različite jedinice iste organizacije, sa više od 100,000 zaposlenih, za manje od 6 meseci;
3) povećanje profita za 30% kroz HR motivacione i onboarding treninge, mereno u januaru jedne a onda naredne godine.

Svoje znanje i iskustvo je sticala u Srbiji i u inostranstvu. Dok je radila za velike sisteme poput Walt Disney kompanije skupljala je materijale i načine rada, a onda kulturološki prilagođavala.

Marija Švigir kao mentor i koautor koncepta radi više od 20 godina u HR vodama. Od toga da je uvodila i strateški probijala HR pozicije na lokalnom tržištu (HR pre toga je bio malo poznat, a u nekim delovima Balkana ni malo). Više od 15 godina kreira i implementira programe za važne oblasti razvoja ljudskih potencijala i savremenog menadžmenta. Radila je kao HR menadžer, CSR direktor i svoje znanje podelila na preko 2000 treninga. Kroz dosadašnji rad postala je mentor trenera, HR mentor i leadership coach.

Kao Coach za lidere prvo razvija svoj tim i bavi se razvojem novih autorskih programa koje mogu da podrže zajednicu i unaprede organizacije. Više o ovome možete videti na https://balancebroadcast.com

Lidijini kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.