Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Milena Petrović Bojković

Milena Petrović Bojković

Koordinator škole / Predavač

Prvi glas koji čujete u Krojačevoj školi. I prvi osmeh koji ugledate. I pamtite :D
Milena je ono što nas spaja i od nas pravi dobar tim. Na njenom licu vidite svaku emociju, pa smo svi nasmejani kada je nasmejana i svi smo tihi kada je tiha. Ako smo mi orkestar, Milena je naš voljeni dirigent.

Milena: one&only!

Rođena u Nišu, gde je diplomirala srpski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu. Radno iskustvo sticala je kao lektor u izdavačkoj kući Prosveta, profesor srpskog jezika, a kako smatra da je učenje celoživotni proces, završila je obuke za marketing na internetu i danas usavršava svoja znanja i iskustva u oblasti kopirajtinga.

Krojačevi učenici od Milene mogu da nauče osnove pisanja za internet, u cilju poboljšanja kvaliteta svojih web prezentacija. Kao koordinator Krojačeve škole, na najbolji mogući način ujedinjuje svoja interesovanja na polju novih tehnologija i unapređivanja obrazovanja. Učestvuje u sprovođenju i osmišljavanju školskih aktivnosti, organizaciji i radu školske službe.

Učenici od Milene mogu da očekuju toplu dobrodošlicu, pomoć i podršku u vezi sa školskim obavezama, pouzdanog i brižnog vodiča kroz put od šegrta do majstora zanata.

Milenini kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.