Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Nenad Novković

Nenad Novković

Predavač (PHP)

Nenad je spojio nespojivo! Jednako je dobar (najbolji!) i u dizajnu i u programiranju. A kada tome dodamo i veliki talenat za predavanje (tvrdnja svih naših učenika), iz škole se ne izlazi bez znanja.

Mi znamo koliko je Nenad dobar, ali znamo da ga odlikuje i skromnost, pa je tako napisao i radnu biografiju koju možete da pročitate ispod.

On je više!

Rođen 1982. godine u Karlovcu. Svoje osnovno obrazovanje završava u Beogradu, gde upisuje srednju Elektroprivrednu školu. Paralelno sa poslednje dve godine srednjeg obrazovanja pohađa i Školu slika ruskog realizma u Beogradu.

Posle završene srednje škole svoje interesovanje fokusira na računarsku tehniku, medije i dizajn. Započinje volonterski rad u produkcijskoj kući DTV, gde se ubrzo i zapošljava kao animator i montažer, i uspeva da produbi svoja interesovanja za kameru i televiziju.

Nakon tog angažmana zapošljava se kao grafički dizajner, posle čega se opredeljuje za samostalan rad (freelancer), gde je pronašao i dosta vremena koje je posvetio učenju web dizajna. Nenad 2007. godine postaje inicijator i osnivač Udruženja građana Trablmejker, koje za osnovni projekat ima razvoj internet portala i društvene mreže trablmejker.com kao podrška umetnicima regiona.

U isto vreme je tehnički urednik štampanog magazina Koloseum, posle čega započinje rad u Krojačevoj školi gde ostvaruje jednu od svojih najvećih želja, da radi kao predavač u oblasti web razvoja.

{{-- --}} {{-- --}} {{-- --}}