Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Uroš Mitić

Uroš Mitić

Diplomirani psiholog

Urošev fokus u radu je razvoj pojedinaca, timova i organizacija. Alati i koncepti koje primenjuje u radu dolaze iz integracije psihologije i transakcione analize.
Ideja kojom se vodi jeste da čestno da ni sami ne znamo svoje potencijale i resurse i da barijere i prepreke u razvoju najčešće dolaze iz stavova i uverenja, ne iz kapaciteta. Upravo mu to daje bezgranično prostora za veru u lični razvoj. Cilj mu je da osvesti i „oživi“ ogromni resurs koji leži unutar svakog pojedinca ili organizacije kako bi izašli izvan granica koje su sebi sami zacrtali i ostvarili ciljeve koje su postavili.
Nakon završetka fakulteta prvo se bavio razvojem ljudi u okviru privatne psihoterapijske praske. Zatim, od 2017. primenom psihologije i transakcione analize na rad u organizacijama kao HR konsultant. U okviru Balance Consultinga, osniva i psihološko savetovalište „Psihum“. 
Tokom dosadašnjeg radnog iskustva sprovodio je različite HR aktivnosti: od uvođenja HR-a i definisanja HR procedura, preko regrutacije i selekcije, procena zaposlenih, individualnog i timskog rada na zonama za razvoj pa sve do upravljanja performansama.
Polja njegovog interesovanja su coaching, treninzi mekih veština, upravljanje ljudskim resursima u oblastima uspostavljanja procedura, regrutacije i selekcije, upravljanja performansama, procene zaposlenih, formiranje individualnih razvojnih planova zaposlenih.

Uroševi kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.