Podeli sa prijateljima

A šta posle škole? Korak ispred - praksa za najbolje u MRM Worldwide

A šta posle škole? Korak ispred - praksa za najbolje u MRM Worldwide

17. jun 2013.

Šta očekuju klijenti i kompanije od svojih novih zaposlenih? Znanje, odgovornost i ISKUSTVO.


Za buduća zaposlenja Krojačeva škola polaznike oprema znanjem, učimo ih odgovornosti, a novom akcijom vrata smo širom otvorili i za sticanje iskustva - PRAKSA U NAJUSPEŠNIJIM IT TIMOVIMA.

Najbolji polaznici Krojačeve škole imaju mogućnost da steknu praksu u najuspešnijim IT i digitalnim kompanijama u periodu od 3 do 6 meseci i na taj način se neposredno upoznaju sa timskim radom, radom sa klijentima, prošire znanja, steknu reference, dokažu se i krenu dalje u nove projekte.


Prva kompanija u kojoj će neko od polaznika steći praksu je MRM Worldwide, digitalna kreativna agencija, deo McCann Grupe:

MRM WORLDWIDE
deo McCann Grupe


MRM Worldwide je digitalna kreativna agencija iz Beograda čiji je fokus na webu, mobilnom marketingu, razvoju prisustva na društvenim mrežama i primeni inovativnih tehnologija.


Oblast delovanja je online strateško planiranje, kreiranje sajtova i portala, organizovanje nagradnih konkursa i igara na vebu, Facebooku i putem mobilnih telefona i kreiranje prisustva na društvenim mrežama i njihovo praćenje. U dinamičnom okruženju digitalnog marketinga, kreativnost, inovacije i stalno praćenje trendova su neophodni uslovi za vodeću poziciju na tržištu. Uspeh naših klijenata na online medijima i brojne nagrade jasno svedoče o tome da se MRM pozicionirao kao lider u regionu.


Reference: MTS, Banka Intesa, NIS, Mc Donalds, Coca Cola, bambi, Nestle, Master Card, neXt, Maxi, Vital, Audi, Holcim, Carlsberg, Tuborg, Mango, FOX TV, Maybelline, Holsten, Pink Media Group, VIP, Telenor...

www.mrmbelgrade.com