Podeli sa prijateljima

Frontend obuka u učionici - završena!

Frontend obuka u učionici - završena!

5. decembar 2018.

Juče je završena Frontend obuka u učionici.

Znate kako mi volimo da napišemo na kraju: Vanja, Ivan, Aleksa, Marko, Anastazija, Mihailo, Ksenija, Nevena i Aleksandar zvanično su postali frontend developeri i dobili sertifikate.

Čestitamo im i ostajemo da damo podršku kad god zatreba.

Bukvalno je kraj. U učionici ovakvih obuka više neće biti. Ovo nije tužna vest i ovi učenici nisu poslednji Mohikanci. Nemamo nameru da ukidamo obuku za najtraženije zanimanje. Želimo da je omogućimo svima.

Frontend se uveliko uči van učionice.

Dodeljujemo sertifikate na srpskom i na engleskom, proveravamo zadatke i sa ogromnom radošću dočekamo svaku vest da je neko dobio posao zahvaljujući znanju koje je stekao od nas.

Nema više razlika i ograničenja.

Ono što smo želeli - ostvarili smo. Obuka za frontend developere sada je dostupna svima. Predavači su je kreirali isključivo po programu i iskustvima iz učionice. Kada je neko upiše, zauvek je njegova. Nema roka za učenje, ali je bolje da se nauči što pre.

Kao da smo spakovali našu divnu narandžastu učionicu u lep paket i spremni smo da je šaljemo svima, bez obzira na to gde žive i kada mogu da uče.

Eto, i kako da budemo tužni?

Još jednom čestitamo našim dragim frontendovcima iz učionice. Ali čestitke šaljemo i onima koji su obuku završili online. Sada svi imaju isto znanje i jednake mogućnosti.