Podeli sa prijateljima

HeapSpace aktivnosti pokrenule su nas da se organizujemo i proširimo poznanstva

HeapSpace aktivnosti pokrenule su nas da se organizujemo i proširimo poznanstva

22. mart 2017.

Kada neko ulazi u svet novih tehnologija ili želi da usavrši svoje veštine, veoma je važno da dobije prave informacije na pravom mestu i upozna ljude koji mu mogu pružiti vredne savete i podršku.

Na veliku sreću naših učenika, mi smo kroz godine rada i razvoja ostvarili veliki broj značajnih kontakata i sada svi sa zadovoljstvom prihvataju predlog da budu naši gostujući predavači.

Imali smo priliku da sa učenicima klase 38 slušamo predavanje Igora Spasića i Dimitrija Stamenkovića koji realizuju HeapSpace aktivnosti – događaje na kojima se dele iskustva u oblasti novih tehnologija.

Tehnološki doručak održava se svake prve srede u mesecu u UK Parobrod. Cilj ovog okupljanja je brza razmena ideja i znanja uz prvu jutarnju kafu i ukusno posluženje. Zamislite koliko je korisno početi jedan dan u mesecu u atmosferi koja je puna podrške i dobre energije. Bićemo tamo prvom prilikom!

Geek Nights se održava svakog poslednjeg četvrtka u mesecu. Predavanja, paneli, radionice i kratke prezentacije imaju za cilj konkretniju razmenu znanja i iskustava.

Voxxed Days Belgrade je najveća nezavisna tehnološka konferencija na ovim prostorima. U Beogradu je održana 2015. i 2016. godine. Ove godine održaće se 19. i 20. oktobra u Belexpocentru, a sudeći po reputaciji predavača koji će se tamo naći, ne sumnjamo da će ovo biti okupljanje za stvaranje izuzetno vrednih kontakata i novih ideja.

U svakom slučaju, naši učenici imaju priliku da predstave svoj rad, znanje i želju za saradnjom. Potrebno je samo malo organizacije, jer dobra volj već postoji.

Hvala još jednom našim gostujućim predavačima. Bilo je zadovoljstvo slušati priču koju pokreće entuzijazam i želja za razmenom znanja.