Podeli sa prijateljima

Još jedan mali jubilej - završena je deseta WordPress obuka

Još jedan mali jubilej - završena je deseta WordPress obuka

7. mart 2017.

Prvi WordPress developeri koji su dobili sertifikate Krojačeve škole počeli su da rade sa klijentima pre skoro tri godine.

Projekte koje su realizovali nismo brojali, ali znamo da ih ima nekoliko stotina, da su svi aktivni i funkcionalni i da posla ima sve više.  

U vreme kada je kod nas počela WordPress obuka upoznavali smo klijente i učenike sa prednostima ovog CMS-a. Znali smo da se bliži trenutak kada će najveći broj sajtova biti rađen isključivo u WordPress-u.

Danas više nema objašnjavanja. Klijenti već znaju kakve sajtove žele, svesni su da im WordPress pruža mogućnost samostalnog ažuriranja i lakog rukovanja.  

Potražnja za kvalitetnim i pouzdanim WordPress sajtovima je velika pa sada naši učenici lako donose odluku, jer za samo deset dana u Krojačevoj školi mogu steći znanje koje donosi više posla i više zarade.

Nedavno smo proslavili mali jubilej. Završena je deseta WordPress obuka i ako sudimo po utiscima učenika, biće još rada, u školi i posle nje:  

"Žao mi je što ovaj kurs nisam upisala ranije, jer ne bih odustala od nekih poslova koji su bili u vezi sa WordPress-om. Tada sam mislila da se finanasijski ne isplati, ali sada sam shvatila da se sve uloženo brzo vrati (radom, naravno). Uvek i svakome preporučujem Krojačevu školu jer mogu i vama, kao što su i meni, da iskroje kvalitetnu i lepu radnu budućnost."
Vanja Radulović