Podeli sa prijateljima

Krojačeva škola gost KompKampa - obezbedite mesto sa popustom!

Krojačeva škola gost KompKampa - obezbedite mesto sa popustom!

17. april 2012.

Krojačeva škola je ovogodišnji gost KompKamp-a, letnjeg kompjuterskog kampa za decu od 8 do 15 godina, koji se održava od 1. jula do 20. avgusta u Bačkom Petrovcu i već je pet godina tradicionalno dobar letnji provod za decu.


Pored odlične zabave i druženja, deca u KompKamp-u uče da kreiraju svoje prve video igrice, prave web sajtove (HTML i CSS), savladaju grafičke programe, učestvuju u seminaru ""Smart Digital Kids"".


Kao gosti KompKamp-a, predavači Krojačeve škole preneće deci svoja iskustva u dizajniranju web sajtova, dati primere o značaju weba, rasporeda elemenata na stranici, čistog koda.

Zahvaljujući organizatorima KompKamp-a, svima koji prilikom upisa u kamp kažu/napišu da su za KompKamp saznali na sajtu Krojačeve škole - odobrava se 10% popusta!


Za više informacija posetite: www.compcamp.net

""Deca stiču veštine učeći najnovije programe, pre svega za kreiranje video igara - Multimedia Fusion 2 Developer, Unity 3D, Google SketchUp, Adobe Flash i dizajn web sajta - HTML, CSS, Inkscape, KompoZer, GIMPS, Blender, 3D Games Creator, pravljenje i editovanje video zapisa - Windows Movie Maker, izražavajući svoju kreativnost i sposobnost kroz sopstvene projekte. Deci se posebno ukazuje na edukativni pristup i korišćenje računara. KompKamp istovremeno u svom programu sadrži i zabavne/rekreativne letnje aktivnosti da zaokruži dobar provod u kampu.""