Podeli sa prijateljima

Ne postavljaj sebi ciljeve, već rezultate - naučili smo od Neve Rajković

Ne postavljaj sebi ciljeve, već rezultate - naučili smo od Neve Rajković

5. jun 2017.

Za manje od 2 nedelje, 39. klasa web dizajna Krojačeve škole završava obuku. Sa sertifikatom u rukama krenuće u nove poslovne poduhvate i potragu za klijentima, a baš zbog toga smo pozvali gosta koji to jako dobro radi.

Neva Rajković je u različitim ulogama učestvovala u velikom broju projekata u oblasti HR biznis konsaltinga, informacionih tehnologija, koučinga i razvoja liderstva, change managementa, između ostalih, u jednoj od najvećih svetskih banaka. Kreirala je i učestvovala u kreiranju brojnih materijala za edukaciju iz oblasti ličnog i organizacionog razvoja.

Njena bogata biografija bila je dovoljan razlog da dođe u školu i našim učenicima prenese bar delić svog znanja. I jeste.

Dala im je praktične savete o tome kako steći samopouzdanje u poslovnom svetu, kako se pozicionirati, šta je potrebno ponuditi klijentu i kako sa njim razgovarati. I što je najvažnije - objasnila im je kako se radi ono što se voli, a da od toga i zaradite.

Sve ono što je potrebno mladom web dizajneru nakon završene obuke.

Učenici su delovali zadovoljno, uz želju da ovakva predavanja traju duže. A mi im želimo da sve što su čuli i primene, jer uskoro će se naći u situacijama o kojima su pre nekoliko dana samo slušali.