Podeli sa prijateljima

"Niko ne prilazi korisniku kao što to radi Krojač" - Dušan posle 15 završenih kurseva

"Niko ne prilazi korisniku kao što to radi Krojač" - Dušan posle 15 završenih kurseva

18. mart 2019.

Lepo je kada učenici prepoznaju Krojačevu školu kao tim čiji je cilj da naučiš. I ponosimo se našom korisničkom podrškom jer znamo da ne moramo da te vidimo da bismo znali da postojiš.

Rešavamo izazove, samo nam se javi - skoro kao Ghostbusters!

Dušan je do sada završio 15 online kurseva Krojačeve škole, a trenutno uči novih 6. Pitali smo ga da prenese neka svoja iskustva za koja mislimo da će biti korisna svima koji počinju sa online učenjem.

***

  • IZ OVOG UGLA, KAKAV JE TVOJ OPŠTI UTISAK O KURSEVIMA?

Moram da napomenem da sam ja koristio i kurseve drugih autora, kako strane tako i naše, ali ni jedan ne prilazi korisniku na tako konkretan način kao što to radi Krojač. Posle bilo kog kursa sa Krojačem ti si konkretno osposobljen za dalji rad i usavršavanje. Predavači su izvanredni, svaki video na kursu dobro organizovan i iza svega toga stoji tim koji ti je uvek na raspolaganju.

Jedno neverovatno iskustvo i jako mi je drago što mogu da budem deo vaše neverovatne škole.

  • ZAŠTO SI IZABRAO ONLINE UČENJE?

Online učenje sam izabrao zbog toga što u radijusu od 200 km od mesta gde živim ne postoji ni jedna ozbiljna škola za programiranje. Jedan od razloga je i što u online učenju satnicu određuješ sam, odnosno omogućeno je učenje u bilo kom trenutku.

  • KOLIKO SATI SI DNEVNO UČIO?

Sve zavisi od dnevnih obaveza, bilo je dana kada sam učio i po 5-6 sati dnevno, ali i dana kada bih samo “bacio pogled” na neke lekcije.

  • KOLIKO DUGO?

Učim već 9 meseci, ali sam u tom periodu imao par dužih pauza.

  • DA LI TE JE NEŠTO OMETALO TOKOM UČENJA?

Naravno da jeste, uglavnom su to spoljašni faktori, počevši od moja dva klinca koji bi da čačkaju laptop, pa do radoznalih prijatelja koji bi da vide šta ja to kucam u šiframa :-) .

  • DA LI JE BILO TRENUTAKA KADA TI SE NIJE UČILO I KAKO SI PREVAZILAZIO TE TRENUTKE?

Bilo je trenutaka kada mi se nije učilo, nazalost materijalna situacija je jak motivator, odnosno nada da će mi ovo učenje doneti neki dodatni posao.

  • DA LI IMAŠ NEKE MALE RITUALE PRE NEGO ŠTO POČNEŠ DA UČIŠ?

Što se tiče rituala, pored kafe obavezno stavim slušalice i puštam Stevie Ray Vaughan-a, bar pesmu ili dve dok ne čujem one prepoznatljive tonove sa početka lekcije Krojača.

  • KOLIKO JE PLAĆANJE ŠKOLARINE BILO TEŠKO ZA POJEDINE KURSEVE?

Koliko god da je plaćenje problem, vi kao tim ste mi uvek, ali uvek, izlazili u susret i na svaki mogući način mi pomogli da plaćanje obavim što lakše.

  • DA LI MISLIŠ DA SVAKO MOŽE USPEŠNO DA ZAVRŠI BILO KOJI ONLINE KURS KROJAČEVE ŠKOLE?

Mislim da svako, ko je iole zainteresovan, ne samo da može da završi kurs već i da stekne zadivljujuće veštine koje mu mogu biti samo od koristi.