Podeli sa prijateljima

Novi početak i za nas i za njih - prvi budući Frontend developeri krenuli u školu

Novi početak i za nas i za njih - prvi budući Frontend developeri krenuli u školu

11. septembar 2017.

Kada smo se upustili u priču zvanu "obuka za Frontend developere", nismo bili sigurni kakve će reakcije izazvati. Samo smo znali da je potražnja kompanija za njima sve veća, da mi imamo kadar koji može da ih obuči i da želimo mlade i perspektivne ljude u učionicama. Desilo se, vrlo brzo.

Već u prvom danu, kada smo objavili obuku, telefoni su počeli da zvone, a mejlovi da stižu. Ljudi su nam sami govorili da su jedva čekali da se ovako nešto pojavi u našoj školi, kao i da im baš takva obuka treba za potencijalni posao. Grupa je bila popunjena za manje od 3 nedelje. Bili smo jako ponosni.

Evo ih sada - Marlena, Armin, Bogdan, Ranko, Vuk, Sanja, Miloš, Dragan i Dejan. Nasmejani, a tek je prvi dan. Jedva čekamo da posmatramo kako se razvijaju i uče.

A mi razmišljamo o tome da uvedemo i večernju smenu jer interesovanje za ovom obukom ne prestaje. :)

Do tada, čekamo buduće web dizajnere koji počinju 18. septembra. Ostalo nam je još jedno mesto, požurite da ga popunite i da se svi zajedno družimo. Mi vas čekamo u Nikolaja Ostrovskog 3, na broju telefona 011 3162 710, a tu je i mejl info@krojacevaskola.com.