Podeli sa prijateljima

Pletemo zajedno Humanističku mrežu - web dizajn klasa 45 srela je prvog klijenta

Pletemo zajedno Humanističku mrežu - web dizajn klasa 45 srela je prvog klijenta

26. jun 2018.

Vredno se učilo, dizajniralo i kodiralo prethodnih 8 nedelja. Od početka se pripremamo za susret sa prvim klijentom i konačno je došao taj trenutak. Zakazali smo mu sastanak za četvrtak.

Klijent je Humanistička mreža koja prati i povezuje solidarne studentske inicijative u sferi humanističkih i društvenih nauka. Podržavaju inicijative koje su orjentisane ka filozofiji, društvenim teorijama, antropologiji, književnosti, filmu i pozorištu, omladinskim medijima i medijskoj pismenosti, pedagogiji... Planiraju da ujedine studente i humaniste čitavog regiona.

Pažljivo su se slušali zahtevi klijenta. Zapisivalo se i pitalo sve neophodno za dobro idejno rešenje. Napravio se plan i nacrt, podelile kategorije, odabrale boje. Sve je bilo spremno da se počne sa radom.

Danas su idejna rešenja web sajta pri kraju, a klijent će odabrati ono koje najviše odgovara potrebama organizacije. To ćemo saznati sutra, a onda počinje rad na projektu koji će biti kompletiran do kraja obuke. Vrlo uskoro, sajt će se naći na stranici radova učenika Krojačeve škole.

A tada ćemo svi zajedno biti najponosniji!