Podeli sa prijateljima

Predavanje Krojačeve škole u Privrednoj komori Beograda

Predavanje Krojačeve škole u Privrednoj komori Beograda

15. maj 2019.

"Upotreba digitalnih marketing alata u poslovanju mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika” naziv je Demonstracionog ciklusa koji se od 11. maja svakog vikenda održava u Privrednoj komori Beograda.

Prvi deo Ciklusa počeo je predavanjem “Pravilno kreiranje online prisustva kompanije”, Predraga Milićevića, rukovodioca Sektora marketinga i komunikacija u RNIDS.

Nakon toga je Svetomir Jovanović, direktor razvoja i osnivač Krojačeve škole, održao predavanje i radionicu “Šta treba sve da znam pre nego što krenem u web avanturu?”.

Cilj Demonstarcionog ciklusa je da učesnici kroz osam modula steknu osnovni nivo znanja digitalnih marketing alata u poslovanju. U prvom modulu imali su priliku da od vrhunskih profesionalaca čuju konkretne primere i iskustva iz prakse.

Svetomir Jovanović je kroz jasnu prezentaciju i praktične primere govorio o tome šta je sve potrebno za realizaciju prvog web sajta ili unapređenje postojećeg.

Navodeći iskustva firme Krojač i Krojačeve škole, Svetomir je govorio o pojmovima iz oblasti web razvoja koji su za ljude iz drugih profesija prilična nepoznanica.

Učesnici su imali priliku da saznaju sve što ih zanima o izboru platforme, hosting provajdera, saradnika, poslovnih alata.

Bilo je reči o konkretnim cenama i rokovima izrade web projekata, kao i o prednostima i nedostacima u saradnji sa partnerima iz inostranstva.

Sve u svemu, sudeći po utiscima polaznika, prvi modul Demonstracionog ciklusa radionica razrešio je mnoge nedoumice i pitanja u vezi sa kreiranjem i promovisanjem online prisustva mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

Više o ostalim modulima Demonstracionog ciklusa radionica u Privrednoj komori Beograda možete saznati na OVOM linku.