Podeli sa prijateljima

Tatjana Vidaković, poslovi.infostud.com - Šta je važnije od dobre plate?

Tatjana Vidaković, poslovi.infostud.com - Šta je važnije od dobre plate?

19. jul 2017.

Bili smo presrećni kada smo potvrdili da će neko sa sajta poslovi.infostud doći u Krojačevu školu i podeliti sa učenicima svoja iskustva, praktične savete i sve ono što jednog mladog web dizajnera može da očekuje po izlasku na tržište. Još kada su nam rekli da će to biti Tatjana Vidaković, obavestili smo i stare klase i rešili da napunimo učionicu.

Budući da je ovo vodeći sajt za zapošljavanje u Srbiji, malo ko bolje od njih zna koliko je i kakvih kompanija u trci za dobrim web dizajnerima, a isto tako, koliko je web dizajnera u potrazi za poslom.

Tako smo od Tatjane i njenog kolege Dragana Šolaje saznali na koji način da privučemo pažnju poslodavcu, šta je ono što treba da istaknemo, zašto da prilagodimo svoj CV svakom konkursu ali i kako da nađemo posao i kada nema jasno istaknutog konkursa. Takođe, pitanja koja postavljamo poslodavcu mogu biti od presudnog značaja.

Šta je karakteristika odličnog PR menadžera? Između ostalog, da ume jako lepo da priča. Tatjana je svojom pričom pokrenula novu energiju u učionici i radoznali pogledi su se ubrzo pretvorili u pitanja. Dobili smo mnooogo korisnih odgovora.

Najnovija istraživanja pokazuju sledeće - u Srbiji su međuljudski odnosi i razvijanje sopstvenih potencijala važniji od visine plate. To govori da posla ima, samo se treba potruditi da do njega dođete.

Hvala Tatjani Vidaković i Draganu Šolaji što su nam pomogli da sve to brže shvatimo!