Podeli sa prijateljima

U mesecu smeha, ozbiljno upisujemo čak dve klase web dizajna

U mesecu smeha, ozbiljno upisujemo čak dve klase web dizajna

12. februar 2018.

Dobar dan, kako ste? Mi smo odlično!

Kao što ste pročitali u naslovu, vredno radimo i predaha nema. Učionice su pune, tu su nam "frontendovci" koji će poneti zaslužene sertifikate za dve nedelje. Takođe, web dizajneri 43 i 44 veoma dobro napreduju. Popodnevna klasa dizajnira portfolio sajtove, prepodnevnu to uskoro čeka. Kada se savlada CSS - ništa nije toliko teško, tako kažu. Dok čekamo početak WordPress obuke, pratimo svaki njihov korak i napredak.

Od prošle nedelje imamo i WordPress online obuku, koja je planula. Bilo da imate predznanje HTML - a i CSS - a ili ne, možete je pohađati i odabrati jednu od dve ponuđene za sebe. Učeći od kuće, postajete WordPress developer.

A već upisujemo i aprilske klase, bez šale. Datumi su 10. i 23. april, a koju ćete upisati zavisi od termina održavanja časova. U poverenju - ostalo je još nekoliko mesta, požurite sa rezervacijom vašeg.

Mesto možete obezbediti putem sajta, pisanjem na info@krojacevaskola. com, ili nas pozvati na 011 3162710. Možete i svratiti do nas u Nikolaja Ostrovskog 3.

Najviše volimo da odgovaramo na pitanja budućih učenika, pa se nemojte ustručavati. Tu smo. :)