Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Milan Petrović

Milan Petrović

Predavač

Milan Petrović je nezavisni ekspert za inovacije u obrazovanju.

Milan ima deset godina iskustva u osnovnim i srednjim školama u Srbiji, ovenčanih nagradom "Najbolji edukator Srbije" za 2020. koju dodeljuje udruženje Živojin Mišić.

Radi kao programski direktor organizacije "Nauči me" koju je osnovao 2015. godine; organizacija je poznata po digitalnoj igri "Vučilo - Dolina magičnih reči" namenjenoj učenju i uvežbavanju pravopisa, projektu "Heroji uče drugačije" u kom su pomagali deci sa disleksijom, Unbox habu inovativnih edukacija koji je sve do pandemije Kovida 19 bio prostor za zajedničko učenje i razvoj mladih u Nišu.

Stipendista je prestižnog Fulbrajt programa koji ga je prepoznao kao inovativnog edukatora, a samo tokom poslednje dve pandemijske godine bio je jedan od autora "Priručnika za projektnu nastavu i nastavu na daljinu", voditelj video bloga "Znanje da ne baguje" za pomoć nastavnicima u onlajn nastavi i autor koncepta edukativne igre "Čuvati zmajevog blaga" koju je Erste banka namenila najmlađima za učenje finanijske pismenosti.

Kao master trener digitalne i medijske pismenosti programa "Saznaj razaznaj" i DW akademije, iskusni praktičar u školi, ali i kao deo mreže predavača medijske pismenosti u Evropi, podeliće sa nama najvažnije lekcije koje će nam pomoći da razumemo medije i njihove poruke i dati nam poneki savet kako da o tim temama razgovaramo sa svojom decom.

Milanovi kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.