Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Vladimir Miletić

Vladimir Miletić

Predavač

Obrazovanje i profesionalna karijera

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i nakon godinu dana radnog iskustva, u 28. godini je postao direktor kompanije JUB u Srbiji. Narednih 11 godina sa uspehom je širio posao i tim i istovremeno učio neke od najvažnijih poslovnih lekcija. Nakon odlaska iz kompanije u kojoj je proveo najveći deo karijere, bio je direktor više domaćih I stranih kompanija.

Sticanje dodatnih znanja i veština

Bogata menadžerska iskustva koja je stekao na rukovodećim pozicijama u kompanijama, poželeo je da spoji sa pisanjem i motivacijom. Tako je nastao blog Dnevnik jednog direktora koji od 2013. godine svakodnevno edukovao menadžere i preduzetnike kako da razumeju nepisana pravila po kojima se odvijaju poslovni odnosi i kako da savladaju prepreke na putu do uspeha.
Takođe, 2016. godine kreirao je Ekonomiju Uspeha, program ovladavanja ekonomskim znanjima i nepisanim pravilima biznisa.

Knjige

Od iskustava koja je prošao i prikupio u karijeri nastale su tri knjige: “Na putu do vrha”, “Igrate li šah na poslu?” i “Više od igre”. U njima je Vladimir kroz priče i savete opisao nepisana poslovna pravila koja vladaju u biznisu, a ne uče se u školama ni na fakultetima. U svom učenju zastupa ideje da je biznis misaona igra u kojoj pobeđuju oni koji imaju kvalitetnije ideje i kvalitetnije strategije.

Novi putevi

Od 2018. godine Vladimir kroz case study treninge i poslovno mentorstvo pomaže kompanijama i njenim menadžerima da pronađu odgovarajuće strategije za nastup na različitim tržištima i pripreme svoje zaposlene na izazove koje savremeno poslovanje donosi. Uživa u proučavanju i kreiranju uspešnih poslovnih strategija i biznis modela.
Oženjen i otac dvoje dece. Živi i radi u Beogradu.

Vladimirovi kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.