Podeli sa prijateljima

Brana Antović kao predavač i velika inspiracija - Brana's Divine World

Brana Antović kao predavač i velika inspiracija - Brana's Divine World

2. april 2018.

Pametno, britko, direktno i obrazovano, kako samo odličan novinar ume, Branislava Antović vodi svoj blog Brana's Divine World već osam godina. Počeo je sa idejom da se autorka izrazi kroz modu i lifestyle priče, a danas broji pet članova i pokrivaju teme o umetnosti, knjigama, filmovima, muzici. Kompletna priča, sa merom i ukusom.

Zbog svega toga toga smo je pozvali, a takvo predavanje je i održala. Učenicima je pričala o svojim počecima i hrabrim odlukama koje je donosila, o pravu na izbor i inspiraciji. Jer, kako kaže, internet je doneo toliko mogućnosti da sebi taj izbor možete i da priuštite, umesto da nezadovoljni kukate nad svojim poslom. Uvek treba učiti nove stvari, ne plašiti se i koračati sigurno napred, korak po korak.

Po nasmejanim licima učenika, videli smo da ih je Brana odmah osvojila. Kada se probio zid stidljivosti, počela su pitanja, komentari, ponešto se čak i zapisalo na papir, da se ne zaboravi.

Dugo ćemo pamtiti energiju koju nam je Brana Antović donela u školu, a stranice Brana's Divine World bloga iščitavati sa ogromnim zadovoljstvom.