Podeli sa prijateljima

DIGITALNO RODITELJSTVO, besplatan paket znanja

DIGITALNO RODITELJSTVO, besplatan paket znanja

2. avgust 2022.

U saradnji Fondacije za otvoreno društvo i Krojačeve škole, realizovan je paket besplatnih kurseva namenjen bezbednom prisustvu na internetu, prihvatanju novih tehnologija i pravilnom usmeravanju dece za njihovo korišćenje.

UPIŠI paket na strani: DIGITALNO RODITELJSTVO, KOMPLETNA OBUKA.

Jelena Holcer, Katarina Jonev i Milan Petrović te vode kroz svet dečijeg i roditeljskog uma, novih tehnologija, medijske pismenosti; odgovaraju na nedoumice o tzv. izazovima, lažnim vestima, roditeljska pitanja kako da u tom digitalnom svetu svoje dete prate, razumeju, usmeravaju i uče.

Paket sadrži sledeće kurseve:

  1. Digitalni urođenici i digitalni doseljenici, Jelena Holcer
  2. Bezbednost dece na internetu, Katarina Jonev
  3. Medijska pismenost, Milan Petrović
  4. Deca, mobilni telefoni i video igre, Katarina Jonev


Ko su predavači?

Tragali smo za najboljima, za stručnjacima koji poznaju duše dece i roditelja i koji znaju na koji način da roditelje nežno usmere.

Predavači su:

  • Jelena Holcer, osnivač i direktor „Škole za roditelje“, mesta podrške za sve roditeljske dileme u praćenju odrastanja njihove dece.
  • Katarina Jonev, stručnjak za bezbednost dece na internetu, autor knjige "Bezbednost dece na internetu i društvenim mrežama", www.katarinajonev.com.
  • Milan Petrović, ekspert za inovacije u obrazovanju, osnivač organizacije Nauči me, master trener digitalne i medijske pismenosti programa "Saznaj razaznaj" i DW akademije.


Online paket "Digitalno roditeljstvo" je besplatan i ostaje ti trajno dostupan - zauvek tvoj!