Podeli sa prijateljima

Došla nam je Bojana!

Došla nam je Bojana!

20. april 2022.

Bojana je stigla u Krojačevu školu kako bi svet naših online kurseva predstavila biznis korisnicima i tako omogućila zaposlenima da u okviru svog posla imaju i dodatne mogućnosti da se razvijaju i uče.

Bojana je svoj karijerni put započela kao novinar u informativnoj redakciji nekadašnje Televizije Avala. Tokom dve godine rada na televiziji naučila je mnogo o komunikaciji, prilagođavanju različitim tipovima ličnosti, zavolela pisanu reč i posao koji podrazumeva i rad na „terenu“.

Nakon televizije, Bojana je provela 10 godina radeći u Infostudu, radeći na sajtu poslovi.infostud.com.

Za to vreme, radila je na mnogim pozicijama u okviru sektora Prodaje, sarađivala sa najvećim kompanijama u Srbiji, vodila regionalne projekte i širila svest o značaju employer brandinga za poslovanje kompanije.

U Infostudu je naučila mnogo o funkcionisanju samog internet biznisa, organizaciji posla, važnosti fer i transparentnih odnosa sa partnerima, kako privatno, tako i poslovno, i na taj način izgradila i održavala mrežu klijenata. Sa klijentima je uvek imala drugarski odnos, a kolege su joj sada i prijatelji.

Bojana je neko ko je uvek optimističan, uvek je spremna za šalu, putovanje, druženje i otvorena za preporuke za dobre serije i filmove. U svim privatnim i poslovnim odnosima daje 100% sebe, odnosi puni poverenja su joj na prvom mestu, a na poslu je „štreber“ i neko ko uvek teži ispunjenju (i prekoračenju) ciljeva.

Najveći osmeh na licu ima kada vreme provodi u prirodi sa svojim mužem i sinovima, a najvažniji cilj joj je da Vukašin i Vidak izrastu u dobre, samostalne, pozitivne ljude.