Podeli sa prijateljima

Ispratili smo i drugu klasu full-stack programera, a od jeseni -  sve ispočetka

Ispratili smo i drugu klasu full-stack programera, a od jeseni - sve ispočetka

10. jul 2017.

U petak se slavilo u Krojačevoj školi jer je naša druga klasa full - stack programera dobila sertifikate. Jedna od traženijih oblasti u IT industriji, JavaScript, postala je bogatija za 8 novih developera.

Obuka je trajala 12 nedelja a Boris, Vladimir, Aleksa, Stevan, Marko, Nikola, Ivan, Nemanja i Milovan izgledaju kao da su kroz nju lako prošli. Neki od njih su se prvi put susreli sa izazovima programiranja i sve svoje vreme posvetili obuci.

Predavanja Danila Vešovića su tako i zamišljenja - uz posvećenost, disciplinu i ozbiljan rad se sigurno dolazi do rezultata. Zajednička upornost dovela je do toga da danas imamo 8 novih programera od kojih su neki već pronašli mesto za praksu i dalje usavršavanje.

Često ističemo kako su konstantan rad i usavršavanje najvažniji u svim sferama života, a posebno u oblastima koje naši učenici biraju za svoje životne profesije. Ne sumnjamo da je ova grupa to shvatila i znamo da ćemo uskoro dobiti povratne informacije od svih ponaosob. Otišli su nasmejani, a to je najbolji pokazatelj.

Sledeća JavaScript obuka je rezervisana za 16. oktobar, dolazi nam treća grupa i za nju je ostalo još samo jedno slobodno mesto. Jedva čekamo još učenika kojima ćemo da se ponosimo kao ovima sada.