Podeli sa prijateljima

IT Awards 2013 - dve značajne nagrade za Krojačevu školu i učenike Klase XII

IT Awards 2013 - dve značajne nagrade za Krojačevu školu i učenike Klase XII

23. april 2013.

Organizatori i stručni žiri IT Awards 2013 dodelili su dva značajna priznanja Krojačevoj školi i učenicima koji su, prema oceni stručnog žirija, napravili najbolji web sajt:


- Krojačeva škola je ovogodišnji dobitnik specijalne nagrade IT Awards 2013 za izuzetan doprinos obrazovanju, čime smo dobili još jednu potvrdu uspešnosti metodologije koju primenjujemo već četvrtu godinu i zahvaljujući kojoj je obučeno više od stotinu učenika škole, danas uspešnih web dizajnera.


- Za najbolji web sajt proglašen je www.malizabavnik.rs, web sajt koji su napravili učenici XII klase Krojačeve škole u okviru projekta Sjaj neba weba - sajt na dar.


ČESTITAMO Klasi XII - bravo Milice, Jasmina, Slavice, Marko, Igore, Dejane, Milane i Dušane!

IT Awards 2013 je jedinstvena nagrada na srpskom tržištu koju je od ove godine pokreće MakeIT u saradnji sa Interfejsom i AwardsWise, kako bi na našem tržištu u oblasti IT industrije omogućila adekvatna i zaslužena priznanja najboljima. Prvi put u Srbiji primenjuje se aplikacija Awards Management System koja omogućava kompletnu online komunikaciju i sastavljanje jedinstvenog međunarodnog žirija.