Podeli sa prijateljima

IT Awards 2014 za rad učenika Krojačeve škole / Shprint.rs nagrada za najbolji web dizajn

IT Awards 2014 za rad učenika Krojačeve škole / Shprint.rs nagrada za najbolji web dizajn

22. oktobar 2014.

Dodela plaketa IT Awards 2014 za najbolja dostignuća u IT oblasti održana je 21. oktobra u specijalnom izdanju emisije Polarotor na Prvom kanalu TV Kopernikusa.

Organizatori ove prestižne nagrade u IT oblasti su MakeIT Agencija u partnerstvu sa AwardsWise i Interfejs.tv.

Izuzetno smo ponosni što je, i pored jake konkurencije, nagradu za najbolji web dizajn dobio sajt štamparije Šprint (shprint.rs) koji su napravili učenici klase XXII Krojačeve škole u okviru projekta Sjaj neba weba – sajt na dar.

Nagrada je uručena Ivani Seničić, predstavnici štamparije Šprint, koja je posebno pohvalila odgovornost, profesionalnost i znanje koje su pokazali učenici Krojačeve škole tokom rada na realizaciji sajta.

Istaknuto je da je na sajtu shprint.rs postignuto sve najbitnije: jednostavnost, preglednost, praktičnost i lako dolaženje do potrebnih informacija.

It Awards 2013 za najbolji web sajt prošle godine dobio je sajt www.malizabavnik.rs, koji su napravili učenici klase XII, a sada su Jelena, Jasna, Kristina, Miloš, Stefan, Nemanja i Siniša iz klase XXII nastavili tradiciju stvaranja kvalitetnh web prezentacija.

Čestitamo im, podržavamo i želimo još ovakvih uspeha!