Podeli sa prijateljima

KONKURS Sjaj neba weba - sajt na dar

KONKURS Sjaj neba weba - sajt na dar

13. oktobar 2010.

KONKURS ""Sjaj neba weba - sajt na dar""
Podrška firmama za razvoj kvaliteta internet nastupa


Od 10. oktobra domaća mala i srednja preduzeća mogu da konkurišu za učešće u projektu ""Sjaj neba weba - sajt na dar"" koju realizuje Krojačeva škola web dizajna uz podršku Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo.

U okviru ovog nekomercijalnog projekta, odabrane firme će na dar dobiti poslovni web sajt koji će za njih realizovati učenici Krojačeve škole, budući web dizajneri.

Cilj projekta je da se i na ovaj način unapredi kvalitet internet nastupa domaćih firmi, kao i da učenici tokom školovanja dobiju reference i budu temeljno upoznati sa praktičnom stranom svog posla i tržišnog nastupa - od upoznavanja sa klijentom i razumevanja zahteva, preko izrade rešenja i sajta, do postavljanja i predaje projekta i pravljenja marketing kampanje. Budući da su učenici Krojačeve škole vođeni od strane uspešnih web stručnjaka, sajtovi za firme se rade u skladu sa svim potvrđenim aktuelnim web standardima.

Sajt koji će firme dobiti činiće do 7 statičkih strana, modul za samostalno ažuriranje sadržaja po izboru, a obezbeđen je i besplatan jednogodišnji hosting. Jesenja klasa učenika će imati priliku da realizuje sajtove za dve ovogodišnje dobitnice nagrada Cvet uspeha za ženu zmaja, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije.

PODRŠKA: Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo Vlade RS.


Više informacija o uslovima učešća na stalnom Konkursu ""Sjaj neba weba - sajt na dar"" zainteresovane firme mogu dobiti na OVOJ STRANI (link).