Podeli sa prijateljima

Najbolje tek dolazi – klasa 37 završila je obuku i dobila sertifikte

Najbolje tek dolazi – klasa 37 završila je obuku i dobila sertifikte

17. mart 2017.

Bili su odlični! Predavači kažu da je rad sa klasom 37 bio pravo uživanje.

Nadežda, Jelena, Ilija, Lazar, Mihailo, Andrej i Aleksandar završili su web dizajn obuku.

To je važan korak do posla web dizajnera, ali nije jedini. Pre obuke, trebalo im je dosta vremena da razmisle o upisu, razgovaraju sa predavačima i donesu odluku.

Čini se da je nakon toga jedanaest nedelja u učionici prošlo brzo. Međutim, svako je imao teže periode, kada je mislio da je nešto nesavladivo i naporno. Uz podršku predavača, konsultacije i rad uspeli su da reše dileme i dokažu da je sve moguće naučiti i završiti na vreme.

Sada nam je iskreno žao što ove drage ljude nećemo viđati svakog dana u školi. Ali tu su njihovi portfolio sajtovi koji će uskoro biti predstavljeni, tu je sajt za časopis Hajmo drugari! Klijent je oduševljen kreativnoću i odgovornošću učenika.

Tu su i oni sami - postali su prijatelji, a to je velika vrednost koju nose iz Krojačeve škole.

Rešavanjem zadataka i dobrom energijom koju su stvorili pokazali su nam da mogu i žele više. Ne sumnjamo da će njihova saradnja sa klijentima biti uspešna i da će radovi biti dobri. Prilično je jasno da ovi web dizajneri pred sobom imaju uspešnu budućnost.

Sve što su uradili tokom obuke samo je početak.

Znamo da najbolje tek dolazi i zadovoljni smo kada iz škole ispratimo ljude sa velikim entuzijazmom i željom da se posvete kvalitetu.