Podeli sa prijateljima

Nemanja Radović - nekada učenik, danas predavač

Nemanja Radović - nekada učenik, danas predavač

17. novembar 2017.

Postoje dva razloga zašto se radujemo kada nam bivši učenik dođe na gostujuće predavanje. Prvi, to znači da je sve naučeno kod nas primenio i postao značajan web dizajner. Drugi, rado se odazove na naš poziv. To opet znači da smo uradili dobar posao i stekli prijatelje među učenicima. Oba razloga su nam podjednako važna.

Nemanja Radović je završio web dizajn obuku u 34.klasi. Bio je jedan od najradoznalijih učenika - zapitkivao je, učio, vežbao, rešavao problemske zadatke i jako lepo dizajnirao. Nakon obuke je nastavio da unapređuje svoje znanje kroz praktične projekte, a onda nam se vratio i upisao i JavaScript obuku. Sada je web i grafički dizajner, frontend developer, bavi se razvojem web stranica, optimizacijom za Google, kopirajtingom, pripremom i izvođenjem kampanja, kao i održavanjem stranica na društvenim mrežama. A dodajemo i da je odličan govornik.

Na gostujućem predavanju, učenicima je pričao o svojim odlukama i počecima, kako je shvatio web dizajn, šta je važno da vežbaju, kako se dolazi do klijenata, a možda i najvažnije - kako raditi na sebi kroz praksu. Slušali su, pitali, razgovarali, smejali se. Mislimo da je bilo korisno i zabavno.

Saznali su i koja pitanja postaviti klijentu koji želi svoj web sajt. A klijent 41. klasi dolazi danas. Ovo je najvažniji deo obuke i prilika da pokažu sve što su do sada naučili. Nemanja im je dao prave savete, na njima ostaje da ih danas primene. :)