Podeli sa prijateljima

Počeo je upis za Školu lepog govora!

Počeo je upis za Školu lepog govora!

9. avgust 2019.

U toku je upis za nove klase Škole lepog govora!


Namenjena je svima koji se bave ili žele da se bave javnim nastupom.

Zašto je ova obuka ekskluzivna?

Zato što je vode Dušica Mijatović i Beba Obradović, dobro znana imena elektronske medijske scene u Srbiji i cenjeni predavači.
Njihove glasove čujete na svakom koraku. Kada uključite radio, televizor ili vam se na internetu pojavi reklama poznatog brenda.

Prava je privilegija učiti od ovakvih profesionalaca!
Zato požurite! Obuka je individualna i upis je otvoren za mali broj učenika.

Detalje i program Škole lepog govora možete preuzeti na OVOM linku ili nam se javite:

T: 069 200 30 20
M: info@krojacevaskola.com
Društvene mreže

Evo šta o Školi lepog govora kažu dosadašnji učenici.

Dušicu poznajem preko trideset godina i za to vreme smo snimili stotine i stotine radio reklama, a svaka je bila obojena tim njenim lepim i milozvučnim altom, njenim tečnim i pravilnim izgovorom koji mazi ušni aparat, kao i svim postojećim pravilno odabranim padežima. Malo li je, na ovu govornu i pisanu bedu i sirotinju? A posebno bih pohvalio njen posvećen rad sa mladim ljudima u internoj školi Radio Beograda za negovanje lepog govora, očuvanje jezika i nastup pred mikrofonom.
Mićko Ljubičić

Rečeno mi je da napišem preporuku za Slavicu Obradović. Izvinjavam se naručiocu, ali to je besmislena rabota. Ne može se „preporučiti“ glas – raskošan, redak i skupocen – kojim bi trebalo sve što ima nekog smisla čitati, kao što se ne može „preporučivati“ osoba i koja taj glas i sva njegova propratna ujedinjenja sa srpskim jezikom čini i održava perfektnima. To se može samo opisati, što i činim. Mada bi mi bilo najdraže da ovaj tekst pročita Slavica Obradović, pa da se čuje na šta sam mislio i šta mi je odzvanjalo u glavi dok sam ovo pisao.
I da, ako je nekom i ta rečenica potrebna: Slavica je i vrsan pedagog i vrhunski profesionalac u čitanju. Pa sad šta god Vam bilo drago od toga sebi da poklonite, samo napred. Ko bi bio lud da Vas u tome zaustavlja.
S poštovanjem, prema glasu i Slavici,
Voja Žanetić

Dušica Mijatović se nalazi u samom vrhu svoje profesije, među najboljim spikerima i voditeljima RTS –a.
Dugi niz godina neguje standarde lepog i pravilnog govora. Govorna kultura je veoma važna, te bi je trebalo stalno unapređivati. Čitanjem ćemo svakako obogatiti svoj rečnik, a slušanjem kultnih emisiaja RB i TV serijala naučićemo, zavoleti i potruditi se da jednog dana dostignemo nivo tog predivnog jezika.
Dušica Mijatović, izuzetnim glasom, intonacijom, perfektnom dikcijom nas vodi, zadivljuje, raduje, smiruje i osvaja na način kako je to radila i čuvena Draga Jonaš.
Biljana Krstić

Kada Slavica Beba Obradović progovori, to je već muzika uz koju i vesti informativnog programa postaju poezija. Beba poseduje jedan od najlepših i najtoplijih vokala koje sam čuo kao i posebnu vrstu magnetizma u svom glasu kojim pleni slušaoce. Imao sam privilegiju da Beba Obradović uz Gorana Stojića bude moja prva profesorka dikcije, stilistike i retorike.
Aleksandar Gajšek