Podeli sa prijateljima

Ponosni smo na PHP programere i na Nenada Novkovića, koji je nesebično prenosio svoje znanje. Čestitamo!

Ponosni smo na PHP programere i na Nenada Novkovića, koji je nesebično prenosio svoje znanje. Čestitamo!

1. mart 2017.

Vladimir, Jovan, Saša, Bogdan, Aleksandar, Nemanja, Uroš i Branislav završili su obuku za PHP programere i zaslužili sertifikate.

Pre više od tri meseca seli su u školske klupe i dali sve od sebe da uče, vežbaju, redovno dolaze na nastavu i rešavaju zadatke koje im je postavljao predavač Nenad Novković.

Kažu da neke oblasti nisu bile lake, zahtevale su više truda, konsultacija, rada na času i kod kuće.

Međutim, bilo je i mnogo zanimljivih lekcija. Onih koje i nakon časova „ne daju mira“ PHP programerima i navode ih da istražuju, uče više, da razgovaraju sa kolegama.

I mi smo tačno znali kada Nenad predaje baš ono što je zanimljivo.

Bile su to pauze između časova kada se sa programerima nije moglo razgovarati. Jednostavno, oni koji ne znaju PHP, nisu ih razumeli.

Izlazili su iz učionice potpuno opčinjeni onim što su radili i nastavljali da uz kafu pričaju isključivo o gradivu.

I zaista nas je oduševljavala ta čudna, ali iskrena ljubav prema PHP programiranju koju je predavač probudio kod svojih učenika.

U svojim utiscima nakon obuke potvrdili su koliko mu veruju i koliko im je značilo njegovo znanje i poseban talenat da nesebično prenese i objasni sve što je godinama učio i stekao iskustvom u radu.

Ponosni smo na ovu grupu PHP programera i na njihovu hrabrost da uđu u svet koji zahteva konstantnu posvećenost, učenje i istraživanje.

Čestitamo im još jednom i ostajemo uz njih, jer shvatamo koliko je važno biti u društvu onih koji veruju u znanje.