Podeli sa prijateljima

Sada znamo kako da otvorimo IT firmu u Srbiji - Milan Trbojević bio je gostujući predavač

Sada znamo kako da otvorimo IT firmu u Srbiji - Milan Trbojević bio je gostujući predavač

10. jul 2018.

Naš gostujući predavač protekle sedmice bio je Milan Trbojević, sajber knjigovođa i poreski savetnik, specijalizovan za IT preduzetnike i mali biznis. Osnivač je i vlasnik sajber Knjigovodstva Knjiški moljac i pokretač bloga ft1p. Angažovan je kao poreski savetnik za IT delatnost, pomaže preduzetnicima u prevazilaženju birokratskih prepreka. Kao bitnu informaciju ističe da je rođen u Beogradu one godine kada je Crvena Zvezda bila prvak sveta i Evrope. :)

Na predavanju se se okupile klase frontend developera i web dizajnera. Tema - Kako otvoriti firmu u Srbiji. Korak po korak, naš predavač ukazao je na sve zamke koje ovakav potez donosi, ali i dobre strane u odabiru delatnosti. Praktično i jasno i, što je najbolje, iz ličnog iskustva.

Interesovanje za ovu temu je bilo, očekivano, veliko. Učenici su postavljali pitanja, ponešto zapisali, dobili pregršt saveta, Milanov kontakt za pomoć i prečice u biznis svetu. I na taj način u njemu dobili podršku za dalje planove i njihovu realizaciju.

Svi volimo ovakva predavanja! Dinamična, zabavna, ali vrlo korisna. Hvala Milanu na znanju koje će svima koristiti na budućem preduzetničkom putu!