Podeli sa prijateljima

Sertifikati i završeni projekti nakon jedanaest nedelja - čestitamo novim web dizajnerima!

Sertifikati i završeni projekti nakon jedanaest nedelja - čestitamo novim web dizajnerima!

17. jun 2015.

Dvadeset i sedma klasa web dizajnera Krojačeve škole završila je svoju obuku. Nakon jedanaest nedelja učenja i rada, Danijela, Marija, Nina, Miloš, Petar, Vladimir i Darko odlično su uradili završni test i dobili svoje sertifikate.

Sada, pored projekata na kojima su radili tokom obuke, imaju i zvaničnu potvrdu da su postali web dizajneri.

Inače, ovo je prva klasa koja je web dizajn obuku završila po novom programu Krojačeve škole, u okviru koga učenici, pored dosadašnjih oblasti, savladavaju Responsive i Bootstrap.

Zaista smo zadovoljni njihovim rezultatima i sada je potvrđeno da je uvođenje ovih novina dobra odluka, koja učenicima štedi vreme i donosi više znanja.

Naša klasa XXVII savladala je sve zadatke, portfolio sajtovi su završeni, a uskoro ćete videti i sajt koji su radili za Business Cafe, svog prvog klijenta.

Proslavili smo završenu obuku i dodelu sertifikata u dobrom raspoloženju, ali znamo da ovo nije kraj. Naše web dizajnere sada očekuju projekti, rad sa klijentima i neprestano usavršavanje.

Tim Krojačeve škole ostaje uz njih, jer je pravo zadovoljstvo biti deo napredovanja i usavršavanja dobrih i vrednih ljudi.