Podeli sa prijateljima

Sjaj neba weba - REZULTATI konkursa

Sjaj neba weba - REZULTATI konkursa

10. novembar 2010.

Obaveštavamo Vas da je konkursna komisija odabrala kompanije kojima će učenici Krojačeve škole web dizajna jesenje, zimske i prolećne klase realizovati kompanijski web sajt u okviru projekta ""Sjaj neba weba sajt na dar"" koji realizuje Krojač d.o.o. uz podršku Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo.


Konkurs je stalnog karaktera i zainteresovane firme mogu dobiti informaciju o detaljima konkursa pozivom na broj telefona: 011 3162 710.


Ovom prilikom su odabrane kompanije kojima će sajt uraditi učenici koji su školu upisali u oktobru (2 sajta), kao i oni koji obuku počinju u decembru (4 sajta) i u proleće 2011. godine (4 sajta).

Na konkurs je od 10. oktobra do 03. novembra pristiglo 30 prijava uspešnih kompanija i organizacija iz Srbije. Komisija je odabir kompanija kojima će biti realizovani web sajtovi napravila rukovodeći se uspehom i dosadašnjim rezultatima kompanije, kao i najvažnijim ciljem projekta da nastup na internetu doprinese unapređenju poslovanja, a učenicima postane dobra referenca.REZULTATI ZA PERIOD JESEN/ZIMA 2010 I PROLEĆE 2011:


Septembarska klasa (u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije)

- Marija Ivanković, robna marka Marija Handmade, Šabac
- EurologSystem d.o.o, Beograd


Oktobarska klasa

- Dodir prirode, starozanatska radionica za proizvodnju sapuna, Loznica
- Finansijski ekonomski biro / FEB d.o.o, Beograd


Decembarske klase

- Mlekara Kačarević, Mionica
- Frigocom, Beograd (umesto ProMax Trade,Paraćin)
- Viva Travel, Beograd
- Kafe Priča, Subotica


Prolećne klase

- Centar za kulturu Kladovo, Kladovo
- Poljoprivredno gazdinstvo Dragan Tapić, Slanci
- Podrum vina Aleksić, Vranje


Kontakt osoba za dodatne informacije je Ivana Stefanović, koordinator Krojačeve škole web dizajna (tel: 011 3162 710, radnim danima od 10.00 do 14.00 č.)

Zahvaljujemo Vam se na uloženom trudu i radujemo se uspehu budućih web projekata.