Podeli sa prijateljima

Šta radimo uz kafu? Klasa 46 daje neobičan odgovor na to pitanje

Šta radimo uz kafu? Klasa 46 daje neobičan odgovor na to pitanje

29. jun 2018.

Pravimo idejna rešenja. Beležimo, pitamo, istražujemo. Pažljivo slušamo klijenta i tražimo najbolje moguće rešenje. Uklapamo boje kafe u moderan dizajn i nadamo se da će baš taj dizajn biti odabran. Jer, klijent je magazin Uz kafu.

Oni kažu: "Ideja za portal uzkafu.rs stvorena je kada se grupa prijateljica sastala jednog dana na starom mestu. Zamirisao je omiljeni napitak, pojavile su se šarene šoljice i razgovor je počeo. Želele su da češće uživaju u ritualu zajedničkog ispijanja kafe. Da kao nekada dele zanimljivosti i novosti iz svog okruženja. Bilo im je potrebno mesto na kome su zajedno uprkos kilometrima i obavezama. Reč po reč, gutljaj za gutljajem i svaka je tog dana imala neki predlog. Na kraju su se složile da je sajt najbolje rešenje. Naziv se nametnuo sam – ono što je stvoreno uz kafu, neka uz kafu i ostane."

Moderno vreme zahteva i novo ruho magazina, pa su odabrali da im klasa 46 u tome pomogne. Čini se da su učenici ovaj zadatak baš lepo prihvatili. Klijent je znao šta želi, pripremio materijal i primere sajtova najsličnije njihovim željama. I ubrzo dobio idejna rešenja.

Sada su se podelili zadaci i IT kancelarija 46 užurbano radi kako bi se sajt završio na vreme. A u pauzi? Pijemo kafu, naravno. :)