Podeli sa prijateljima

U Novu godinu sa novim znanjem - klasa 42 dobila sertifikate

U Novu godinu sa novim znanjem - klasa 42 dobila sertifikate

27. decembar 2017.

Od početka smo se radovali ovoj zanimljivoj klasi, jer nikada do sada nismo imali 6 devojaka i samo dva momka u jednoj. Kasnije se priključio i treći. Momci su brzo shvatili da sa devojkama nije lako, ali je jako lepo.:) I započeli divno druženje i rad.

Jovana, Milica, Ana, Sanja, Milena, Kristina, Aleksandar, Miroslav i Luka su pošli u školu u prvim danima oktobra. Kako je jesen idealno godišnje doba za učenje, prionuli su na posao. Na časovima se učilo, zapitkivalo, domaći zadaci su bili pravi izazov, ali su se rešavali na vreme. Devojke su donele sa sobom posebnu vedrinu, pa je smeh bio sastavni deo časova.

Malo smo strepeli kada je došlo vreme za klijenta. Sećate se te priče. Klijent je bila Ana Jovanović, direktorka Krojačeve škole i autor Srpske kutije. Ana nije stroga, ali je iskusna u svom poslu. Znala je tačno šta želi i kako to treba da izgleda. Slušali su pažljivo, zapisivali informacije i ideje i prionuli na rad. Srpska kutija je dobila svoj sajt nakon izabranog idejnog rešenja. A oni referencu.

Sada su web dizajneri. Dobili su sertifikate, proslavili ih kako dolikuje i krenuli u Novu godinu sa novim samopouzdanjem i znanjem u rukama. I na papiru. :)

Čestitamo!