Podeli sa prijateljima

Srpska kutija - ozbiljan poduhvat za klasu 42

Srpska kutija - ozbiljan poduhvat za klasu 42

11. decembar 2017.

Stigao je klijent!

Kao što smo već jednom rekli, uvek se trudimo da odaberemo zahtevan zadatak, jer nam je to najbolji pokazatelj svega savladanog za ovih 11 nedelja. A ovog puta klijent je, ni manje ni više, nego direktorka Krojačeve škole Ana Jovanović.

Njen projekat Suveniri Srbije je pre mnogo godina pokrenuo prvi sopstveni program suvenira "Vaš deo Srbije", želeći da podstakne promociju autentičnosti Srbije.Početna linija predstavlja pažljivo odabrane suvenire koji karakterišu lepote Srbije - Medenjak, Šljivovica, Opanak, Bosiljak, kao i ljupki magneti i magnetni obeleživači stranica. Sve se to nalazi u Srpskoj kutiji za koju učenici izrađuju sajt.

Malo je reći da su bili iznenađeni kada su saznali ko je njihov prvi klijent. Ali, kao i sve, i ovaj zadatak su vrlo ozbiljno shvatili i za nekoliko dana izradili idejna rešenja.Kažu da su se najviše mučili sa izborom fonta i uklapanjem fotografija. I da su tek sada shvatili koliko su naučili. Verujemo im na reč.

Sada, kada je klijent odabrao idejno rešenje, svi zajedno rade na njemu. Danas su počeli, a završetak je predviđen za kraj ove radne nedelje.

Srpska kutija će konačno dobiti svoj sajt, a oni svoju prvu, veoma važnu referencu.