Podeli sa prijateljima

Uradi-zaradi i podeli znanja sa drugima - Dragana Jovčić kao gostujući predavač

Uradi-zaradi i podeli znanja sa drugima - Dragana Jovčić kao gostujući predavač

4. april 2018.

Sa ciljem da na jednom mestu okupe i povežu ljude kojima je potrebna određena usluga i izvršioce tih usluga, tim koji čine Dušan Cemović, Jelena Joksimović i Dragana Jovčić došao je na ideju da pokrene Uradi-zaradi.rs kao unikatan projekat na prostoru Srbije. Tako je i bilo.

A kada napravite dobru priču koja zaživi, projekat koji neprestano raste, a svoja iskustva rado i nesebično ispričate drugima - tada znate da ste uspešni. Zbog svega toga smo pozvali Draganu Jovčić da nam dođe u goste i oduševili se.

Podelila je sa učenicima kako to izgleda pokrenuti projekat u Srbiji, sve poteškoće na koje su nailazili (i kako ih zaobići), koliko je važan dobar web dizajner, a koliko frontend developer. Učenje, rad i strpljenje je ono čime se svi u timu vode i to je bio najbolji savet učenicima. Delovalo je da im je sve jasno.

Kao i za svaku dobru priču - važna je hrabrost. Neizvesnost uvek postoji, ali kada verujete u to što radite i postavite jasan cilj, nema dileme. Sve ostalo je predan rad i svakodnevno učenje.