Podeli sa prijateljima

Važno je da znate naše nove datume

Važno je da znate naše nove datume

12. oktobar 2017.

Ni ova jesen u školi nije drugačija od prethodnih. Radi se punom parom, kroje se projekti, dočekuju učenici.

Frontend developeri su došli do 5. nedelje svoje obuke, popodnevni web dizajneri uspešno prolaze 4. u kojoj već upoznaju tajne CSS - a, dok ovi najmlađi, 42.klasa, završavaju drugu nedelju, tihi su i vredno rade. Ali, to nije sve. U ponedeljak dočekujemo JavaScript, treću po redu, a samo dva dana kasnije - WordPress developere.

Dobro ste izračunali, Krojačeva škola će od srede imati 5 klasa u toku. I naših onlajn učenika je svakoga dana sve više. Nećemo biti skromni i reći ćemo - nikada nismo bili ponosniji.

Uz sve to - upisujemo nove učenike. Evo novih datuma, zapišite ih :

* Frontend developer obuka počinje 4. decembra, časovi će se održavati u terminu od 12h - 16h, svakog radnog dana, 8 nedelja.

* 43. web dizajn klasa počinje 18. decembra, časovi će se održavati u terminu od 17h - 21h, svakog radnog dana, 11 nedelja.

* 44. web dizajn klasa počinje 15. januara, časovi će se održavati u teminu od 12h - do 16h, svakog radnog dana, 11 nedelja.

Još jedna dobra vest je da imamo jedno slobodno mesto za WordPress obuku. Ona počinje 18. oktobra, traje 10 dana, a za kratko vreme stičete WordPress veštine.

Najbolji način da sve saznate je da svratite u Nikolaja Ostrovskog 3 ili nas pozovite telefonom 011 3162 710, a možete nam i pisati na info@krojacevaskola.com.

Mi nestrpljivo čekamo da vas upoznamo. :)