Podeli sa prijateljima

Web dizajneri upoznali tajne Guerilla Fight Club- a

Web dizajneri upoznali tajne Guerilla Fight Club- a

25. jun 2018.

Uvek se radujemo gostujućim predavanjima.

To je prilika da naučimo nove stvari, neretko iznad okvira buduće profesije. Trudimo se da naši učenici saznaju što više mogu, a da predavanje bude korisno i zabavno. Zato smo ovoga puta odabrali Manju Bogićević.

Gerila marketing, kojim se ona bavi, zasniva se na dovitljivim i neobičnim načinima promocije koje vam mogu pomoći da uspešno krenete u promociju svog startapa, ličnog brenda ili da prevažiđete barijeru na koju ste naišli u promociji vaše firme, a da pritom ne ostanete praznih džepova. Zbog toga je osnovala Guerilla Fight Club u kojem edukuje Gerila komandose, a do sada je održala treninge za preko 1000 ljudi.

Uz predavanje, klasi 45 pripremila je i igricu koja se zasniva na simulaciji tržišta. Dobili su "lažni" budžet, dobavljače, marketing budžet i resurse, a zadatak je bio da ih iskoriste na najbolji mogući način. Dugo se pregovaralo, razmenjivalo, pisao se plan, a rešenje na kraju igrice je bilo - ujedinjenje grupa. Najbolji mogući rezultat. :)

Učenici, a i Manja su delovali zadovoljno. Lepo smo se proveli, zabavili i naučili korisne stvari. Saradnju sa Manjom Bogićević nastavljamo i u budućnosti, ali o tome ćemo vam tek pričati.