Podeli sa prijateljima

Zašto da požurite do Krojačeve škole?

Zašto da požurite do Krojačeve škole?

2. avgust 2017.

Možda i najvažniji razlog je taj što upisujemo septembarske i oktobarske klase.
Ostalo je još nekoliko mesta u web dizajn grupama. Popodnevna počinje 11. septembra i za ostala su još dva slobodna mesta, dok je prepodnevna rezervisana za 2. oktobar i imamo tri slobodna mesta.
Za Frontend developer obuku ostala su dva mesta, dok je JavaScript grupa već popunjena.

Ne zaboravite da naša akcija za upise traje do 15.avgusta!

Avgust u Krojačevoj školi je ove godine malo drugačiji nego prethodnih. Iako je letnja pauza u toku, kod nas je i radno i zabavno. Učenici 39. klase poželeli su da nastave usavršavanje i rad i zamolili nas da im ustupimo prostor. Mi smo jako srećni kada naši učenici ne odustaju od svojih ideja i svakodnevno uče i rade na sebi, tako da smo ovaj predlog sa oduševljenjem prihvatili. U njihovoj "bivšoj" učionici izrađuju sajtove za klijente koje su sami pronašli.

Takođe, svakodnevno radimo na novim online kursevima. Interesovanje za njih je podjednako kao i za učenje u učionici, tako da se nove stvari i ideje rađaju najviše tokom ovih letnjih meseci. O novostima ćemo vas obavestiti uskoro, a o postojećim se možete informisati na našem sajtu.

Vidite da su razlozi da prošetate do škole brojni. Požurite do nas, iskoristite akciju koja traje još 2 nedelje i na taj način udvostručite znanje.

Broj telefona: 011 3162 710 ili 069 200 30 20, mejl info@krojacevaskola.com.