Podeli sa prijateljima

Znanje koje će ti u budućnosti značiti mnogo, možeš da stekneš SADA!

Znanje koje će ti u budućnosti značiti mnogo, možeš da stekneš SADA!

9. jul 2019.

Prethodnih godina dobijali smo mnogo pitanja i predloga da tokom leta organizujemo časove programiranja ili web dizajna za školarce.

Javljali su nam se roditelji čija deca pokazuju veliko interesovanje za oblasti novih tehnologija, ali nemaju priliku da steknu adekvatno znanje steknu u školi. S druge strane, tokom školske godine imaju mnogo obaveza pa je raspust idealno vreme da nauče ono što ih zanima van školskog gradiva.

Nažalost, do sada nismo bili u prilici da školarcima omogućimo letnju školu programiranja i web dizajna. Zato što su se obuke u učionicama završavale krajem jula, zatim su i predavači imali pravo na mali odmor i posle toga bi već počinjale pirpreme za novu školsku sezonu.

Sada se sve promenilo! I zato imamo popust za školarce!

Školarci mogu da tokom raspusta nauče ono što žele, a da pritom nisu u obavezi da dolaze na časove ili da žive u Beogradu.

Svi koji su na letnjem raspustu mogu da stiču znanje po programima Krojačeve škole, i to kod kuće ili gde god da su za vreme raspusta.

Pošto je web dizajn oduvek bio najtraženiji, odlučili smo da za ovaj kurs damo 50% popusta uz promo kôd SKOLARAC.


Ovaj kurs pruža sveobuhvatno znanje koje će našim školarcima MNOGO značiti u budućnosti. HTML, CSS, JavaScript, Responsive, Bootstrap i mnoge druge oblasti uskoro će biti podrazumevano znanje. Zato je dobro savladati ih sada.
Cilj nam je da nadarena i ambiciozna deca što pre počnu da razvijaju svoja interesovanja u IT svetu. Da ne kreću od osnova u trenutku kada mogu da steknu viši nivo znanja.

Dakle, sve što je potrebno za shvatanje suštine funkcionisanaj web razvoja, školarci mogu da nauče kroz web dizajn kurs za koji imaju veliki popust do 15. jula.

Često od roditelja dobijamo pitanja:

Šta ako moje dete ne stigne da završi kurs do kraja raspusta?

Ako ne završi kurs sada kada upiše, može to da uradi kasnije. Kurs koji platite ostaje zauvek njegov, tako da sve može da nauči kada bude spreman. Važno je da ne zapostavlja školske obaveze.


Šta ako se za nekoliko godina nešto promeni u okviru oblasti koje su obuhvaćene kursom?

Sigurno će se za nekoliko meseci ili godina nešto promeni u okviru web dizajna. Ali promeniće se i u okviru našeg kursa. I to što menjamo biće vaše. Ako ste sada kupili web dizajn kurs, imaćete sve nove skripte, lekcije i kurseve koje dodajemo.

Da li moje dete dobija sertifikat na srpskom i na engleskom?

DA! Ali ako ispuni sve uslove za dobijanje sertifikata: odslušane lekcije, urađeni kvizovi i zadaci i urađen završn test.

Dakle, upisom kursa ne gubite. Možete samo da budete ponisni roditelji mladog web dizajnera.

Ostali online kursevi na akciji su takođe dostupni našim školarcima. Pogledajte ih i javite se. Tu smo da odgovorimo svima i damo korisne savete!

Nadamo se da ćete sa nama uživati u ovom raspustu!

Tim Krojačeve škole